avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Soluție firma de mobila neserioasa
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Soluție firma de mobila neserioasa

Am semnat un contract cu o firma de mobila și am achitat integral comanda, au trecut 2 luni de zile.. Mereu îmi zic ca o sa vina dar nu o fac, termenul a fost 30 zile lucrătoare și a trecut de mult.. Vreau sa i dau în judecata.. Cum pot face?.. Îmi trebuie avocat?.. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: rold , utilizator 16:50, 13 Octombrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va sugerez sa faceti o reclamatie la OPC,notificare prin executor judecatoresc ptr.punerea in intarziere ptr.executarea obligatiilor contractuale,apoi actionare in judecata.Nu este necesar sa fiti reprezentata si aparata de un avocat.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Si eu sunt de parere ca ar trebui facuta reclamatie la OPC.
In functie de ceea ce se va intampla veti vedea ce este de facut mai departe.

Daca e vorba cumva de infractiunea de inselaciune va trebui sa depuneti plangere penala.
OPC va va lamuri daca firma este in regula sau nu.
In ce conditii poate fi vorba de inselaciune in cazul unui contract comercial?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme reziliere contract telekom danmarianpopescu danmarianpopescu In data de 22.10.2014 am facut cerere intr-un magazin Germanos de rezilere contract, cerere inregistrata si stampilata de ambele parti . Mentionez ca perioada ... (vezi toată discuția)
Am luat teapa de la o firmă se ocupa cu prelucrarea lemnului pentru scari interioare, blaturi etc. cum pot recupera banii? Alina_sweet Alina_sweet Buna, firma se ocupa cu prelucrarea lemnului pentru scari interioare, blaturi etc. Asa scriu ei pe site-ul unde isi prezinta firma. Am comandat de la aceasta ... (vezi toată discuția)
Probleme cu o firma costy19 costy19 Daca ma poate ajuta cineva cu un sfat sa va spun oful meu,acum 3 luni de zile am dat comanda de mobila problema este ca am ramas si fara mobila si fara avansul ... (vezi toată discuția)