avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Probleme reziliere contract Telekom
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Probleme reziliere contract Telekom

In data de 22.10.2014 am facut cerere intr-un magazin Germanos de rezilere contract, cerere inregistrata si stampilata de ambele parti . Mentionez ca perioada contractuala a expirat. Asa cum scrie in contract cat si in termeni si conditii contractuale dupa 30 zile de la notificare, contractul trebuia reziliat. Abonamentul este pe o societate comerciala, cererea a fost facuta prin reprezentantul legal si stampilata cu stampila societatii. In perioada de 30 zile, Telekom a incercat sa faca cateva propuneri de prelungire a contractului, atat pe mail cat si telefonic, propuneri care nu au fost in interesul societatii, drept pentru care telefonic au fost refuzati iar ofertelor primite pe mail nu le-am dat raspuns. Problema este ca nici pana astazi Telekom nu a reziliat contractul. In urma discutiilor telefonice la serviciul Relatii Clienti am fost informati ca un operator(consilier) a anulat cererea pentru ca am fost nehotarati si va trebui sa mai facem o cerere ceea ce am refuzat categoric.
Va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez in continuare. Daca abonamentul era PF faceam reclamatie la OPC si cred ca rezolvam problema. Chiar daca suntem o firma micuta suntem hotarati sa mergem si in instanta cu aceast nou operator de telefonie mobila pentru ca se pare ca profita de marimea companiei lor si de frica noastra de a merge catre instantele de judecata.
Ultima modificare: Vineri, 12 Decembrie 2014
danmarianpopescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: vivians , utilizator 18:15, 11 Ianuarie 2017
Va sfatuiesc sa contactati un avocat, care sa notifice Telekom. Acel angajat al lor nu avea dreptul de a "anula" notificarea dvs de reziliere. Doar dvs puteati reveni asupra ei. Este un abuz ceea ce au facut ei. Actionati, veti avea succes.
Pot sa le fac plangere penala pentru inselaciune?
~ Conținut șters la cerere ~
faceti cunoscut acest lucru la ANCOM

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract neonorat de catre telekom Kata99 Kata99 Buna ziua! Am si eu o problema pentru care va solicit ajutorul si va multumesc anticipat! Societatea noastra a acceptat un contract de prestari servicii ... (vezi toată discuția)
Abonament abuziv telekom. cum să-l anulez dacă operatorii nu iau în seamă discuțiile telefonice? stanciumaria2233 stanciumaria2233 Buna ziua, va rog sa ma ajutati in rezolvarea unei probleme legata de un abonament Telekom. Sunt clienta Telekom de mult timp iar in martie 2017 expira ... (vezi toată discuția)
Contract telekom ContSters435654 ContSters435654 Nu rusesc sa scap de u abonament ,care a scazut in luna februarie a.c ,pentru care am cerut de mai multe ori rezilierea. .Chiar luna asta am primit factura ca ... (vezi toată discuția)