avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate

Mi s-a spus ca pentru v-c trebuie si titlu de propietate pt imobilul bunicilor cumparat in 1976, titlu care sa ateste ca in 1991 au primit imobilul inapoi de la stat. bunicii nu il au sau nu il gasesc, deci nu stiu daca nu l-au scos in 1991 sau daca l-au pierdut.ce trebuie sa fac ca sa-l scot pt prima data?sau ce trebuie facut daca a fost scos si pierdut?
Cel mai recent răspuns: tibi12 , utilizator 08:42, 2 Octombrie 2009
:D multumesc, kyandra si apaidiu, super raspuns, bull's eye!! acum mi-e clar si mie unde ma duc si ce am de facut...maine dimineatza fug la arhivele nationale... :whistle:
Nu la Arhive!!!!! La primarie....=D>
cautati la primarie
Va multumesc foarte mult pt ajutor!!s-a gasit, il aveau bunicii dosit prin casa, sunt batrani, nici nu mai stiu ce inseamna fiecare act. imi cer scuze pentru incurcatura

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate emis in 2002 la control- retrocedare teren ilegala-prfectura a cerut ancheta cornaca cornaca In urma unui denunt catre Prefectura privind restituirea unui teren intravilan pe legea 18/1991. in care se scrie ca un teren din intravilanul comunei a fost ... (vezi toată discuția)
Help !! copie titlu de proprietate theathea theathea Va rog sa-mi spuneti carei institutii sa ma adresez pt a-mi elibera o copie legalizata dupa un titlu de proprietate eliberat de COMISIA JUDETEANA PT. ... (vezi toată discuția)
Anulare titlu de proprietate cristina miha cristina miha Va rog cine ma poate ajuta cu un raspuns! Tatal meu a facut act de vanzare cumparare ptr.casa si teren aferent 250 mp in 1988.La incheierea actului au fost ... (vezi toată discuția)