Va rog ajutati-ma! Sunt insarcinata in 36 de saptamani si de o luna ma aflu in Irlanda.Sunt incadrata la o institutie publica si pana in 22 sept. a.c. am avut concediu de odihna. Ptr. ca sotul meu locuieste in Dublin, am luat hotartarea ca sa nasc aici . .Prin urmare ,in 2 septembrie a.c., am fost la spital in Dublin,unde am fost luata in evidenta ca gravida . In 22 sept cand m-am dus sa solicit un concediu medical in care sa stipuleze ca sunt gravida ca sa-l trimit in tara la locul de munca , si mi s-a spus sa vin in 30 sept . cand sunt programata . Azi , 30 sept , am fost la medic si i-am zis de ce acte am nevoie
. Mi-a dat o hartie cu antetul spitalului , fara numar de inregistrare si parafa , in care a scris,de mana, ca sunt insarcinata si cand e data probabila a nasterii .Nu a pus nici o parafa , nu mi-a scris decat numele , data de nastere si adresa de domiciliu a sotului meu din Dublin . Problema e , ca , oricat am insistat , a spus ca altceva nu-mi poate da . Cum sa fac ,ptr. ca m-as intoarce sa nasc in Romania , dar nu am voie sa zbor cu avionul . Nu vreau sa-mi pierd locul de munca si nici dreptul de concediu de ingrij. a copilului.
deocamdata, traduceti la o institutie autorizata si trimiteti in tara certificatul obtinut azi.
discutati cu cei de la locul dvs de munca si cereti-le ce acte va mai trebuiesc.
puteti insinua ca nu va simtiti bine, chemati salvarea si poate va duce la spital acolo. o hartie cu parafa si stampila tot o sa va dea precis. mult succes