avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recunoastere act medical din strainatate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recunoastere act medical din strainatate

Va rog ajutati-ma! Sunt insarcinata in 36 de saptamani si de o luna ma aflu in Irlanda.Sunt incadrata la o institutie publica si pana in 22 sept. a.c. am avut concediu de odihna. Ptr. ca sotul meu locuieste in Dublin, am luat hotartarea ca sa nasc aici . .Prin urmare ,in 2 septembrie a.c., am fost la spital in Dublin,unde am fost luata in evidenta ca gravida . In 22 sept cand m-am dus sa solicit un concediu medical in care sa stipuleze ca sunt gravida ca sa-l trimit in tara la locul de munca , si mi s-a spus sa vin in 30 sept . cand sunt programata . Azi , 30 sept , am fost la medic si i-am zis de ce acte am nevoie
. Mi-a dat o hartie cu antetul spitalului , fara numar de inregistrare si parafa , in care a scris,de mana, ca sunt insarcinata si cand e data probabila a nasterii .Nu a pus nici o parafa , nu mi-a scris decat numele , data de nastere si adresa de domiciliu a sotului meu din Dublin . Problema e , ca , oricat am insistat , a spus ca altceva nu-mi poate da . Cum sa fac ,ptr. ca m-as intoarce sa nasc in Romania , dar nu am voie sa zbor cu avionul . Nu vreau sa-mi pierd locul de munca si nici dreptul de concediu de ingrij. a copilului.
Cel mai recent răspuns: ioana roman , utilizator 13:51, 1 Octombrie 2009
deocamdata, traduceti la o institutie autorizata si trimiteti in tara certificatul obtinut azi.
discutati cu cei de la locul dvs de munca si cereti-le ce acte va mai trebuiesc.
puteti insinua ca nu va simtiti bine, chemati salvarea si poate va duce la spital acolo. o hartie cu parafa si stampila tot o sa va dea precis. mult succes

nastere usoara

av.m.vasilescu
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj si sarcina madalyna_kiss_21 madalyna_kiss_21 BUNA, SUNT INSARCINAT IN 22 DE SAPTAMANI SI SUNT IN SOMAJ DE 2 LUNI. SOMAJUL AR TREBUI SA-L IAU PANA PE 2 AUGUST IAR EU AR TREBUIII SA NASC DUPA 15 AUGUST. AM ... (vezi toată discuția)
Salariata insarcinata Remarkable Consulting Remarkable Consulting Buna ziua, Am urmatoarea speta la una din companiile cu care colaborez. Salariata insarcinata, nu anunta pe nimeni ca este insarcinata, aparent ... (vezi toată discuția)
Pentru creșterea copilului AlexandraLarisa AlexandraLarisa Bună. As dori sa întreb, eu am lucrat din 18 Ianuarie 2018, am rămas însărcinată în Februarie și am născut pe 2 Noiembrie, am avut concediu de 126 ... (vezi toată discuția)