avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Tamponare masina+permis expirat
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Tamponare masina+permis expirat

Buna ziua!
Zilele trecute am fost tamponat de o masina din spate, in trafic. Cu aceasta ocazie am observat si ca permisul meu de conducere e expirat de 3 luni. Intrebarea este: Dupa intocmirea foii amiabile si ulterior dupa constatarea daunelor produse, firma de asigurari poate sa nu plateasca despagubirea pe motiv ca eu am avut permisul expirat, chiar daca eu sunt pagubitul? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: alex.1988 , utilizator 17:19, 4 Iulie 2024
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu! Conducerea pe drunurile publice, avand un permis expirat, este contraventie si va sanctioneaza politia daca sunteti oprit in trafic.
Asta nu afecteaza cu nimic modul de desfasurare al accidentului, vinovatia participantilor si modul de despagubire.
Asiguratorul ar putea doar sa va solicite in plus o dovada ca aveati drept de conducere la acea data, daca nu ati reinnoit permisul pana la depunerea actelor.
bună ziua
am avut o tamponare si am făcut amiabila si am observat ca conducătorul în care am întrat are permisul expirat de 5 luni poate face masina sau ii da respins dosarul de daune ??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tamponare masina+permis expirat maranos76 maranos76 Buna ziua! Zilele trecute am fost tamponat de o masina din spate, in trafic. Cu aceasta ocazie am observat si ca permisul meu de conducere e expirat de 3 ... (vezi toată discuția)
Tamponare usoara cu o masina parcata radu313 radu313 Buna ziua, astazi am avut o tamponare usoara cu o masina parcata in timp ce faceam o intoarcere pe un drum cu 2 sensuri. din cauza ca pe ambele sensuri erau ... (vezi toată discuția)
Daca am avut un accident fara victime,dar cu o avarie mare ... Ion031080 Ion031080 Daca am avut un accident fara victime,dar cu o avariatie mare la masina de vina find cealalalta masina pot sa recuperez despagubire subliniez permisul expirat. (vezi toată discuția)