avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Nedumerire Carte funciara
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Nedumerire Carte funciara

Buna ziua,

Am inceput demersurile pt.achizitia unui imobil prin credit imobiliar.Banca a cerut de la proprietar unele acte printre care si cartea funciara. M-am uitat si eu prin ea si am o nedumerire la sectiunea proprietari.Pe prima pagina apare actualul propretar, nu sunt obligatii asupra imobilului,dar fostii proprietari dupa achizitia de actualul ,mai apar inca 7 nume+ 2 banci.Ultima inscriere este chiar de luna trecuta unde apar 2 persoane,sot si sotie cred si scrie ''Intabulare drept de proprietate,dobandit prin conventie ,cota actuala 1/19.Ce inseamna acest lucru ? Multumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua, doresc in viitorul apropiat sa cumpar o casa iar in ... ghost321 ghost321 Buna ziua, doresc in viitorul apropiat sa cumpar o casa iar in extrasul de carte funciara proprietarul apare asa: la B3siB7 intabulare drept proprietate ... (vezi toată discuția)
Nuda proprietate si contract de comodat alinescoo alinescoo Buna ziua, Va prezint urmatoarea situatie: - in 2013 eu, sotia, impreuna cu mama si tatai ei, am facut un contract de intretinere in urma caruia eu si ... (vezi toată discuția)