avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, doresc in viitorul apropiat sa cumpar o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, doresc in viitorul apropiat sa cumpar o casa iar in ...

Buna ziua, doresc in viitorul apropiat sa cumpar o casa iar in extrasul de carte funciara proprietarul apare asa: la B3siB7 intabulare drept proprietate dobandit prin succesiune costa actuala 1/8, iar lab11 si b12 apare intabulare drept proprietate dobandit prin conventie cota actuala 7/8. Aceste cote inseamna ca si o cota de 1/1 ? ca ma duce putin in eroare . Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ghost321 , utilizator 10:18, 12 Iulie 2022
Pai 1/8 + 7/8 = 8/8
Da, stiu ca e logic :) dar nu am mai vazut pana acum sa scrie asa... doar 1/1. Mersi de raspuns si o zi frumoasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interpretarea foii de proprietate din cartea funciara mirelosul mirelosul Buna ziua, as dori sa stiu unde se gaseste o descriere detaliata si inclusiv explicatii despre interpretatea cartilor funciare, in legea 7/1996 a cadastrului ... (vezi toată discuția)
Sunt infiat si nu imi cunosc drepturiile eva-1978 eva-1978 am o varsta de 40 de ani si sant infiat de la varsta de 8 ani de catre matusa mea cu toate efectele firesti matusa mea cand ma ... (vezi toată discuția)
2 intabulare, drept de proprietate nuda proprietate, dobandit ... Marian 05 Marian 05 2 Intabulare, drept de PROPRIETATE NUDA PROPRIETATE, dobandit prin Conventie, cota actuala 1/1 Intabulare, drept de IPOTECA LEGALA, Valoare:0 cu titlu de ... (vezi toată discuția)