avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, doresc in viitorul apropiat sa cumpar o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, doresc in viitorul apropiat sa cumpar o casa iar in ...

Buna ziua, doresc in viitorul apropiat sa cumpar o casa iar in extrasul de carte funciara proprietarul apare asa: la B3siB7 intabulare drept proprietate dobandit prin succesiune costa actuala 1/8, iar lab11 si b12 apare intabulare drept proprietate dobandit prin conventie cota actuala 7/8. Aceste cote inseamna ca si o cota de 1/1 ? ca ma duce putin in eroare . Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ghost321 , utilizator 10:18, 12 Iulie 2022
Pai 1/8 + 7/8 = 8/8
Da, stiu ca e logic :) dar nu am mai vazut pana acum sa scrie asa... doar 1/1. Mersi de raspuns si o zi frumoasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interpretarea foii de proprietate din cartea funciara mirelosul mirelosul Buna ziua, as dori sa stiu unde se gaseste o descriere detaliata si inclusiv explicatii despre interpretatea cartilor funciare, in legea 7/1996 a cadastrului ... (vezi toată discuția)
Sunt infiat si nu imi cunosc drepturiile eva-1978 eva-1978 am o varsta de 40 de ani si sant infiat de la varsta de 8 ani de catre matusa mea cu toate efectele firesti matusa mea cand ma ... (vezi toată discuția)
Partaj in timpul casatoriei! am achizitionat un apartament, recasatorita fiind, din banii ... Adriana Janette Adriana Janette Am achizitionat un apartament, recasatorita fiind, din banii din partajul cu fostul sot. Apartamentul a costat 35.000 euro, facand dovada cu actul de partaj ... (vezi toată discuția)