Am făcut un schimb auto. Am dat o mașină din anul 1997 și am primit una din 2004 cu diferența din partea mea de 300 €. Toate bune. Nu am mers cu masina mai mult de 100 km și am vazut ca are multiple defecte pe care proprietarul nu mi le-a enumerat. Schimbatorul de viteze sărea din cutia de viteze, frâna defectuoasă, aer conditionat lipsă desi initial a spus că funcționează, telescop strâmb desi a spus că este doar un rulment de sarcină, colac peste pupăză a sărit și cureaua de la distributie, motor blocat. Ce pot face în cazul acesta? Mai pot recupera mașina mea înapoi?
ynocentta
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Va confruntati cu problemele curente ale achizitiei de vehicule utilizate fara verificare in service autorizat
Incercati sa discutati amiabil cu cel cu care ati facut schimbul de vehicule de problemele cu care va confruntati
Exista posibilitatea ca acesta sa invoce ca vehiculul la predare a fost in stare tehnica de functionare iar defectiunile vi se datoreaza,situatie in care daca doriti solutionarea ,va ramana varianta actionarii in instanta pentru vicii ascunse
Este procedura complexa,care implica expertiza tehnica,timp ,stress si nu garanteaza solutie favorabila