avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cumparare auto SH cu vici ascunse
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cumparare auto SH cu vici ascunse

Buna ziua,

Am cumparat o masina SH, masina a fost verificata la reprezentanta si s-a constatat ca masina nu are nici un defect. Dupa 4 zile de functionare motorul s-a stricat. In cazul de fata am sanse sa recuperez niste bani de la vanzator? In contract nu a fost inclus garantie. Ce se poate face in momentul de fata?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:20, 4 Octombrie 2017
Atat timp cat inclusiv reprezntanta a concluzionat ca vehiculul corespunde tehnic,este greu sa probati ca la vanzare auti prezenta vicii ascunse

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare autoturism cu vicii ascunse dpasztor dpasztor Buna ziua, am cumparat un autorurism din Constanta cu 8250 euro, dupa nici o ora de mers pe autostrada soarelui in drum spre Bucuresti acesta s-a defectat, ... (vezi toată discuția)
Nulitate contract vânzare-cumpărare auto Luiza Cio Luiza Cio Bună seara! Am o problema. Am achiziționat un bmw seria 3 2007 la un preț acceptabil pentru o mașină care trebuia să fie fără probleme! După ... (vezi toată discuția)
Teapa pe olx gigiion2 gigiion2 Buna ziua , am cumpărat un telefon pe olx , a fost probat la achizitie si telefonul mergea , imediat dupa ce vânzătorul a plecat am aflat ca are defecte ... (vezi toată discuția)