avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj

Am cumparat un apartament prin licitatie eu sunt titularul, din anumite motive nu ne mai intelegem. Un sfert din bani de pe ap este de la soacra mea. Intrebarea mea este. Daca cauzeaza la partaji sau daca sotul face dovada ca bani sunt imprumutati se intampla ceva. Poate cineva sa imi explice?
Cel mai recent răspuns: dyadiana , utilizator 23:14, 24 August 2017
Buna seara,
Sotul va solicita ca apartamentul sa nu se imparta 50%, 50% ci va cere un procent mai mare!
Depinde imprumutati de la cine, depinde ce dovezi are, scrise sau nu, depinde ce solicita...
El nu dorește să facem jumate, el dorește să trec apt pe numele soacrei, care ne-a împrumutat cu un sfert din bani sau sa dau o declarație la notar precum in caz de divorț că nu am nici o pretenție. El de fapt sa dus la judecătorie și să interesat ce trebuie să facă, acolo i-au cerut 10300 lei sa pățească nu știu ce timbru și bineînțeles că nu prea îi convine. Nici nu vrea sa divorțeze că îi este teama de partaj. Problema este și aici sunt eu nelămurită, daca face dovada că sunt și bani de la maicasa și tot schimbul valutar este pe numele lui este vreo problema? Va mulțumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumpărat pe numele soacrei, în timpul căsniciei, un apartament la care am contribuit cu o sumă de bani proprii. am șanse să-mi recuperez banii la partaj? THEODORA30 THEODORA30 Bună ziua, în 2015 am cumpărat un apartament cu doua camere, dar pe numele soacrei, asatirita fiind, eu am contribuit cu o anumită suma de bani din ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate simona435 simona435 buna ziua, sunt casatorita de 15 ani am un copil si locuiesc cu sotul in apartamentul mamei lui (aceasta fiind trecuta proprietara in acte).sotul detine o ... (vezi toată discuția)
Codebitor pensionar la un credit ipotecar vicky_gavrila vicky_gavrila Buna ziua. Am si eu o situatie. Eu si sotul meu am vandut garsoniera soacrei mele pentru a ne cumpara un apartament. Pentru restul sumei de bani o sa facem ... (vezi toată discuția)