Am cumpărat pe numele soacrei, în timpul căsniciei, un apartament la care am contribuit cu o sumă de bani proprii. Am șanse să-mi recuperez banii la partaj?
Bună ziua, în 2015 am cumpărat un apartament cu doua camere, dar pe numele soacrei, asatirita fiind, eu am contribuit cu o anumită suma de bani din vânzare unui apartament în Craiova, soțul cu o suma după vânzarea garsonierei, poate va i trebati de ce pe numele soacrei(soțul avea probleme cu băncile), nu au vrut pe numele meu, între timp a venit și bebe, acum dacă divorțez la notar și apoi cer partajul(eu locuind și după divorț tot în apartament cu copilul), am vreo șansă la partaj sau... Mulțumesc
GermanAlex
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Daca o convingeti pe soacra sa recunoasca in scris aveti sanse. Daca o filmati in timp ce recunoaste ca ati imprumutat-o aveti iara ceva sanse. Sper ca macar ati facut transferul banilor prin banca si aveti aceasta dovada. Daca aveti doar vorbe atunci vorbe luati.
La partaj se impart bunurile comune ale sotilor. Dvs nu aveti un bun comun cu sotul, nici macar cu soacra. Bunul imobil este al socrei dvs. Doar printr o intelegere amiabila va puteti recupera banii.