avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Interdictie instrainare imobil
Discuție deschisă în Executare silită

Interdictie instrainare imobil

Buna seara. As vrea sa stiu si eu in ce cazuri nu am voie sa vand un imobil? Adica daca as fi cercetata intr-un dosar penal sau civil,as putea sau nu sa vand o garsoniera? Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 21:11, 20 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca aveti sechestru pe casa, nu puteti vinde. Se poate cere punerea sechestrului si in cauze civile si in cele penale.
Se poate pune cerere de sechestru de la inceputul procesului? Este legal asa ceva?
Aveți casa pusă sub sechestru`? Explicați exact care este problema...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru asigurator ContSters101235 ContSters101235 in primul rand \"la multi ani\". in al doilea, problema mea; am depus o plangere penala la parchet in legatura cu faptul ca am fost inselat la cumpararea unui ... (vezi toată discuția)
Termen de punere in executare a masurilor asiguratorii in vederea recuperarii prejudiciului de catre o parte civila in procesul penal alecsbu alecsbu Salut! Sunt inculpat intr-un dosar, fiind acuzat de aderare la un grup organizat, frauda informatica si inselaciune. In faza de urmarire penala s-au ... (vezi toată discuția)
Radiere sechestru cosmin_cristici cosmin_cristici Buna seara, va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat pentru urmatoarea speta. Doi copropietari, sot si sotie, ai unui imobil dobandit in timpul casatoriei ... (vezi toată discuția)