avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... solicitare pensionare anticipata partial dupa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

solicitare pensionare anticipata partial dupa efectuarea concediului de odihna

Dupa efectuarea concediului de odihna vreau sa depun incepind cu ziua urmatoare cererea de pensionare anticipata partial Casa de pensii dar am efectuat mai cu 17 zile concediu de odihna decit mi se cuveneu . Cum va considera angajatorul aceste zile si daca imi poate aproba cererea cu data solicitarii (stiu ca trebuie sa platesc ptr zilele acordate in plus)Le poate considera absente nemotivate sau care sunt consecintele intru cit eu nu mai vreau sa imi continui activitatea din motive de sanatate !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:08, 16 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vi se va solicita restituirea indemnizatiei de CO aferenta zilelor de Co efectuate in plus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Co, cm, demisie - toate in acelasi timp? mona_piedra mona_piedra Buna ziua, As dori sa ma ajutati in urmatoarea problema: Cum pot proceda ca si angajator, fara sa incalc legea in conditiile in care: 1. un angajat a ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna balina82 balina82 imi pot lua 1 zi aferenta concediului de odihna si sa fac cererea dupa? (vezi toată discuția)
Calcul zile concediu odihna ion_raluca ion_raluca Lucrez in sectorul bugetar, la 01.04.2016 o sa intru in concediu de maternitate. Inainte de acest concediu de maternitate as vrea sa-mi iau si concediul de ... (vezi toată discuția)