avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Scanare pe mesaje facebook
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Scanare pe mesaje facebook

Bună ziua.Ce pot face cînd o persoana ma hartuieste pe mesajele facebook (acea persoana a lucrat la firma mea,iar din luna iunie a plecat nedind-O nimeni afara,A plecat ea singură de bună voie, eu platindui si bani de concediu pe perioada care a lucrat la mine,adică imi spune ca sunt fraiera,ca o altă persoană zice vrute si nevrute despre mine,ca sunt c....,ca la mine in casa miroase urît,ca eu dacă am luat bani de la mine de la magazin,avind tot dreptul,ma acuză că am furat).Eu mesajele trimise de ea le am,le am păstrat .Vă rog să mă sfătuiți si sa ma învățați ce să fac.Multumesc frumos. Mesajele trimise de pot considera probe?ii pot face plîngere la Politie pt hărțuire?
Ultima modificare: Miercuri, 16 August 2017
Julietajul, utilizator
Cel mai recent răspuns: emil6702 , utilizator 11:44, 16 August 2017
Doamna, e mi greu de dovedit identitatea dintre pagina de FB si persoana banuita, de aceea aveti nevoie de traficul de date dela IP provider-ul dvs. plus o instiintare catre si dela FB despre problema ce o aveti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adresa de e-mail sparta, conturi pe hi5, facebook, etc. mistermoney18 mistermoney18 In urma cu 2 ani am cunoscut pe net o fata cu care am avut o relatie, la distanta, aproape un an, dupa care nu ne-am mai inteles si am hotarat ca ar fi mai ... (vezi toată discuția)
Testul poligraf iarasi in atentie stefania_ stefania_ buna ziua, zilele trecute am fost chemata la politie , unde mi s-au pus niste intrebari legate de un caz pe care eu il cunosteam de aprox. 2 ani, este o ... (vezi toată discuția)
Ip-ul proba valida sau nu in instanta? romanas romanas fiecare pc care e utilizat pe net are un IP...router..proxy..Avand in vedere ca toate retelele de inet sunt supraterane (cabluri peste blocuri din scara in ... (vezi toată discuția)