avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Utilizare tricolor pe ambalaje comerciale
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Utilizare tricolor pe ambalaje comerciale

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca este legala utilizarea benzii tricolor pe un ambalaj comercial.
Multumesc,

Alte discuții în legătură

Culori drapel in sigle comerciale Ariel_tm Ariel_tm Buna ziua, Va rog daca poate sa-mi spuna cineva despre folosirea simbolului tricolor al Romaniei (albastru-galben-rosu) in siglele comerciale. Multumesc ... (vezi toată discuția)
Deseuri de ambalaje Iulian Acatrinei Iulian Acatrinei Buna ziua, Avem o societate comerciala care are ca si obiect de activitate comert cu mobila- cumpara mobila ambalata de la furnizori interni sau externi si ... (vezi toată discuția)
Codificarea deseurilor de hartie si carton repectiv plastic alimirela alimirela Buna ziua, Am o intrebare referitoare la codificarea deseurilor de hartie si carton respectiv de plastic Deseurile de hartie si carton inseamna atat ... (vezi toată discuția)