avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Angajare femeie serviciu la bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Angajare femeie serviciu la bloc

Femeia de serviciu este obligatoriu angajata de asociatia de proprietari printr -o firma de curatenie???? Si daca , da, care este legea care obliga la aceasta. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 15:58, 16 August 2017
Nu este obligatoriu ca asigurarea curateniei condominiului sa fie facuta prin personal apartinand unei persoane juridice
Fiecare conducere de asociattie are dreptul sa testeze piata,sa analizeze avantajele incheierii de raporturi juridice aferent femeie de serviciu
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
femeia de servicu obligatoriu trebuie sa fie angajata: de bloc.
Femeia de serviciu poate fi angajata asociatiei si, in acest caz, i se face CIM,
..... dar poate fi si angajata unei firme de curatenie cu care firma asociatia incheie contract de prestari servicii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie de proprietari - curatenia in bloc Ciubotariu_Marcel Ciubotariu_Marcel M-am mutat de curand la un bloc de locuinte ANL in Salaj. Cum e si normal, s-a discutat despre modul de intretinere a curateniei pe casa scarii. Am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Asociatiile de locatari popnemarioara popnemarioara nu imi este clar daca la asociatiile de locatari o persoana (femeie de serviciu )poate llucra presta servicii in baza unui contract civil? (vezi toată discuția)
Angajare femeie de serviciu constantin cretescu constantin cretescu suntem o asociatie de proprietari. pana in prezent am avut angajata femeia de serviciu cu conventie civila. acum a venit un membru al asociatiei care spune ca ... (vezi toată discuția)