avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... inregistrare C.V primarie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

inregistrare C.V primarie

Buna ziua ! Mama mea a vandut in 2009 un teren cu destinație agricolă, vanzare de care eu nu stiam. In 2010 aceasta a decedat , mentionez ca stiam ca detine o suprafata de teren insa nu i-am acordat importanta. Zilele trecute merg la primarie , aflu ca terenul a fost vandut, cer sa mi se arate niste documente care sa afirme cele zise și mi se arata un contract de vanzare cumparare care nu este tipizat , completat cu pixul la sectiunea in care sunt cuprinse parcelele, sectiune neinchisa,care ulterior putea fi completată , data incheierii contractului este undeva in aprilie 2009 iar contractul la primarie este inregistrat in decembrie 2016 . Oare este posibil asa ceva? Dupa 6 ani de la moartea mamei inregistreaza contractul? Daca initial ea nu a vandut niciun pamant?

Alte discuții în legătură

Contract de v-c teren sub semnătură privată. este posibil așa ceva? Baciu_alexandra Baciu_alexandra Buna ziua ! Mama mea a vandut in 2009 un teren cu destinație agricolă, vanzare de care eu nu stiam. In 2010 aceasta a decedat , mentionez ca stiam ca detine ... (vezi toată discuția)
Contract de vânzare-cumpărare modificat cu pixul Baciu_alexandra Baciu_alexandra Buna ziua ! Cu aproximativ 8 ani in urma, s-ar presupune pe baza unui C-V neautentificat la notar mai exct scris in word si completat ulterior cu pixul ca mama ... (vezi toată discuția)
Anulare contract vanzare cumparare teren mariusromeo mariusromeo cumnatul meu acum 8 ani a vandut un teren din 2 parcele . El a stiut ca aq vandut numai o parcela . . In toata acesata perioada terenul (o parcela ) l-a ... (vezi toată discuția)