avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare contract vanzare cumparare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare contract vanzare cumparare teren

cumnatul meu acum 8 ani a vandut un teren din 2 parcele . El a stiut ca aq vandut numai o parcela . . In toata acesata perioada terenul (o parcela ) l-a folosit numai cumnatul meu. mentionez ca nu sunt prevederi de nici un fel in contract.
in luna iulie eu + cumnatul meu ne-am intalnit cu cumparatorul care ne-a intrebat daca nu vindem si cealalata parcela - acelasi pamant pe care el l-a cumparat.
cumnatul a murit in august iar cumparatorul a venit acum in noiembrie dupa 8 ani , sa spuna ca el este proprietarul . eu am aflat dupa moartea cumnatului de existenta contract.
se poate anula contarctul ? cumparatorul nu a folosit ,nu a declarat si nici nu a platit impozit pe acest teren .multumesc
Cînd afirmaţi că a vîndut, aveţi în vedere un act autentic sau un act sub semnătură privată?

Apoi, fără nişte elemente concrete (care este suprafaţa totală, care este suprafaţa din contract, sunt sau nu cele două parcele înscrise in CF şi altele, nu vă puteţi aştepta la un sfat concret.
Corect, faceti rost de niste acte de la rol fiscal si CF si apoi vedeti...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de extindere a unui teren mihalcioiu remus mihalcioiu remus Am cumparat un teren de 500mp format din 2 parcele: una intabulata pe cel care mi-a vindut si una pentru care trebuie facuta o cerere de extindere.Cel care ... (vezi toată discuția)
Anularea schitei de parcelare Pop D Pop D Se poate anula o schita de parcelare de catre primarie a unui teren intravilan in suprafata de 5076mp propietate privata, Mentionez faptul ca primaria a emis ... (vezi toată discuția)
Drept servitute Jenny50 Jenny50 Mama are un teren impreuna cu sora sa(mostenit de la tatal lor), la care am facut separarea (fiecare cu parcela ei) si s-a stabilit drumul de acces intre cele ... (vezi toată discuția)