avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1087 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dreptul de extindere a unui teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dreptul de extindere a unui teren

Am cumparat un teren de 500mp format din 2 parcele: una intabulata pe cel care mi-a vindut si una pentru care trebuie facuta o cerere de extindere.Cel care mi-a vindut nu este in tara si nu am un contract de vinzare-cumparare cu el, ci am un precontract in care este stipulata suprafata de 500mp formata din cele 2 parcele si o plata in avans a terenului.Apoi am fost la notar si i-am platit restul de bani,stipulindu-se in declaratia notariala acest lucru cit si faptul ca i-am platit suma finala ceruta de vinzator. Intrebarea mea este daca pot face eu cerere de extindere a terenului(cea de-a 2-a parcela) pentru a ajunge la suprafata totala de 500mp si pentru a putea face contractul de vinzare cumparare (cind va sosi vinzatorul in tara) in vederea intabularii.
Cel mai recent răspuns: Manole Dumitru , utilizator 16:37, 18 Martie 2011
D-le exista doua cai; una luati legatura cu vanzatorul, daca aveti posibilitatea . Si a doua cale dar... nu este tocmai "ortodoxa". O actiune in instanta si solicitati un act care sa tina loc de act autentic"":(#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare cladire fara teren viorica1960 viorica1960 Am cumparat in anul 2006 o cladire pe baza unui contract de vinzare-cumparare autentificat la notar ,iar la teren, notarul a mentionat\\" se transmite dreptul ... (vezi toată discuția)
Precontract nerespectat bularca daniel bularca daniel am facut un precontract de vanzare cumparare de mana pentru un teren am achitat o suma de bani si nu a fost respectat de catre vanzator. acest act poate fi ... (vezi toată discuția)
Anulare contract vanzare cumparare teren mariusromeo mariusromeo cumnatul meu acum 8 ani a vandut un teren din 2 parcele . El a stiut ca aq vandut numai o parcela . . In toata acesata perioada terenul (o parcela ) l-a ... (vezi toată discuția)