avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anularea schitei de parcelare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anularea schitei de parcelare

Se poate anula o schita de parcelare de catre primarie a unui teren intravilan in suprafata de 5076mp propietate privata, Mentionez faptul ca primaria a emis un CU unde cere un PUZ zonal pt a putea parcela, iar propietarul merge la ocpi si face parcelarea terenul in 7 parcele fara acel certificat de urbanism emis de primarie iar apoi vinde unele parcele legal si se scapa de ele fara a mai efectua un PUZ. Pe terenul respectiv de 5076mp sunt 7 propietari. Terenul ede deservit de un drum de servitute de 6m. Poate anula primaria parcelarea acestui teren iar noii propietari care au cumparat cate o parceluta mica de aprox 600mp sa aibe de suferit? Parcelarea este aprobata de ocpi vizata ancpi parcele vandute cu contract la notar inscrise in cf cu nr cadastrale noi.deci totul legal
Cel mai recent răspuns: Pop D , utilizator 22:11, 21 Februarie 2018
Cine doreste sa solicite anularea ? Are vreun interes propriu?
Primaria ameninta cu asta noii cumparatori care cer certificate de urbanism pt a construii. Suparati pe cel care a parcelat si nu a respectat certificatul de urbanism ? Poate face asta legal?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi se cere sa fac puz la niste parcele care nu sunt ale mele.. costy31xxl costy31xxl buna ziua!am o problema cu un teren de 875mp cumparat in 2007.terenul provine dintr-o parcela de 10000mp-rezulta 10 parcele 875mp+2 drumuri de acces de 6m la ... (vezi toată discuția)
Certificat de urbanism pt teren cu latime de 7 m ?? cipolx cipolx Buna ziua Vreau sa-mi construiesc o casa ,numai parter. Am o parcela ,cu latimea de 7 m ,si langa mine,in continuarea terenului,mai este o parcela ,cu ... (vezi toată discuția)
Titlu propietate cu sapte mostenitori si intabulare si desparcelare teren fanete spinacas spinacas buna ziua,am mostenit dupa tatal meu o parcela de 600mp pe care doresc sa o intabulesc pentru a putea vinde si am ceva probleme. este vorba de un teren de ... (vezi toată discuția)