avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contract de vânzare-cumpărare modificat cu pixul
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contract de vânzare-cumpărare modificat cu pixul

Buna ziua ! Cu aproximativ 8 ani in urma, s-ar presupune pe baza unui C-V neautentificat la notar mai exct scris in word si completat ulterior cu pixul ca mama mea a vandut niste pamant.
Refertor la contract vreau sa punctez niste chestii pe baza carora sa cer o parere:
1) suprafata de pamana este modificata ,mai exactla unda din parcele din 1,55 ha este ingrosat si scris 2,55
2 ) C-V este inregistrat la primarie dupa moartea mamei , oare mama nu si a vandut ipotetic vorbind doar o suprafata de pamant urmand ca mai apoit cumparatorul sa completeze lista cu suprafete ?
3) la datele despre cumparator este trecut doar numele vanzatorului fara niciun CNP ,serie buletin etc...
Poate fi o excrocherie ? Cum pot ataca acest contract? Multumecsc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Ianuarie 2018
Manuela Rășină, administrator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Consider ca respectivele modificari la contract, realizate cu pixul, nu pot fi luate in seama, cata vreme nu au fost insusite prin semnatura de catre parti sau in cadrul unui act aditional la contract.
Referitor la inregistrarea contractului la primarie, trebuie vazut daca suprafata care figureaza in respectivul rol deschis coincide cu suprafata de teren din contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare c.v primarie Baciu_alexandra Baciu_alexandra Buna ziua ! Mama mea a vandut in 2009 un teren cu destinație agricolă, vanzare de care eu nu stiam. In 2010 aceasta a decedat , mentionez ca stiam ca detine ... (vezi toată discuția)
Contract de v-c teren sub semnătură privată. este posibil așa ceva? Baciu_alexandra Baciu_alexandra Buna ziua ! Mama mea a vandut in 2009 un teren cu destinație agricolă, vanzare de care eu nu stiam. In 2010 aceasta a decedat , mentionez ca stiam ca detine ... (vezi toată discuția)
Impozit pamant mesimfora mesimfora Bunicul meu a cumparat in tineretea lui ceva pamant intr-o comuna. Dupa moartea lui, pe titlu de proprietate apar cei 5 copii ai lui, unul dintre ei fiind ... (vezi toată discuția)