avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 227 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Moștenire, cedare drepturi în favoarea altui ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Moștenire, cedare drepturi în favoarea altui moștenitor

Suntem trei frați moștenitori ai mamei, avem de la notar actele de acceptare a moștenirii.Cum as putea sa îi cedez partea mea unuia dintre frați și ce acte ne-ar fi necesare?Va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Daniel.iulian , utilizator 18:42, 16 August 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Moștenirea am acceptat-o dar partea mea vreau sa o vând,donez nu știu sub ce forma unuia dintre frații mei înainte de dezbaterea succesiunii.Am înțeles că drepturile succesorale se pot vinde.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune mariantoma48 mariantoma48 buna ziua,rog un raspuns argumentat asupra termenului de optiune succesorala :este de 6 luni sau de un an,in discutiile de pe forum am gasit ambele variante,va ... (vezi toată discuția)
Reguli privind succesiunea jean59 jean59 Daca o persoana a decedat si are 2 copii,iar la succesiune unul dintre ei nu se prezinta desi a primit in 2 (doua)randuri citatii pentru dezbaterea succesiunii ... (vezi toată discuția)
Optiuni succesorale... ContSters4579 ContSters4579 Art. 1108 Felurile acceptării (1) Acceptarea poate fi expresă sau tacită. (2) Acceptarea este expresă când succesibilul îşi însuşeşte ... (vezi toată discuția)