avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent insertie.
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent insertie.

Eu am născut în data de 23.12.2015,când trebuie sa mă intorc la serviciu pentru a beneficia de stimulentul de insertie?Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:11, 16 August 2017
Cu minimum 60 de zile înainte de împlinirea de către copil a vârstei de doi ani.

m.avocatnet.ro/articol_44678...
@ viollet

Inainte de 23.10.2017, trebuie sa va reluati activitatea pentru a primi stimulent pana cand copilul implineste vasrsta de 3 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie dupa l66/2016 AndreeaCraciun AndreeaCraciun Buna ziua! In urma modificarii legislatiei privind indemnizatia de crestere a copilului, s-a modificat si stimulentul de insertie, atat cuantumul, cat si ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie Agota2016 Agota2016 Buna ziua! Eu acuma sunt in concediul de crestere copil pana la doi ani, si dupa nuoa lege ar trebui sa revin la servici la 11 septembrie. M-am gandit ca ma ... (vezi toată discuția)
Ce se întâmplă cu luna celuilalt parinte in cazul stimulentului de insertie crysthynna crysthynna Buna ziua! Ca sa beneficiez de stimulent de insertie pana la implinirea varstei de 3 ani a copilului trebuie sa ma intorc la serviciu inainte cu 2 luni sau cu ... (vezi toată discuția)