avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionar+serviciu in sistemul bugetar
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionar+serviciu in sistemul bugetar

Buna ziua,

O persoana nascuta in anul 1959 iese la pensie cu 22 de ani lucrati in grupa a II-a. Aceasta lucreaza momentan in sistemul bugetar (gradinita); dupa pensionare va mai putea lucra in continuare in sistemul bugetar (gradinita)?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: cristina4 , utilizator 09:47, 17 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, poate lucra in continuare fie in sectorul bugetar , fie in sectorul privat.
Buna ziua,

Va multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare marengo85 marengo85 Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns legat de pensionare. Am lucrat in grupa a-I-a in anul 1983 si in grupa a-II- a timp de 22 de ani din ... (vezi toată discuția)
Pensie euvictoria euvictoria Sunt nascuta in octombrie 1959 . Lucrez ca educatoare din 1978 si vreau sa stiu cand pot iesi la pensie anticipat fara penalizare. In perioada 1 sept 1978-31 ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! soțul meu a muncit 8 ani grupa i și 12 ani grupa ... Letutza Letutza Bună ziua! Soțul meu a muncit 8 ani grupa I și 12 ani grupa II. În anul 2026 va avea 35 de ani de munca. Când se va putea pensiona anticipat conform noii ... (vezi toată discuția)