avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Proces permis conducere
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Proces permis conducere

Am avut azi prima infatisare la proces in legatura cu permisul luat de un an aproape primid dovada fara drept de circulate (parasirea locului accidentului) ,am facut contestatie la dosar pt ca nu se lucreaza la el ,azi a fost prima infatisare,avocatul meu s a prezentat insa partea vatamata ,nu,iar asta a dus la amanare pana pe 22.08.2017. Intrebarea mea este ,daca nu se prezinta nici de data asta ce se intampla? Si daca nu se mai prezinta deloc?
Cel mai recent răspuns: Mihai47 , utilizator 21:12, 17 August 2017
Banuiesc ca este vorba de o Contestaţie privind durata procesului penal, judecatorul trebuie sa informeze celelalte părţi din proces cu privire la contestaţia formulată şi acorda un termen pentru a-şi exprima punctul de vedere.
Netransmiterea puntului de vedere in termenul prevazut sau neprezentarea persoanelor legal citate nu împiedică soluţionarea contestaţiei.
Vorbiti cu avocatul deoare el stie pe ce a judecati si ce se afla la dosar.
Motivele amanarii pot fi diverse.
"Lipsa procedura parte vatamata " acesta este motivul amanarii,asta mi a spus avocatul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebari divort gmc gmc Divort din culpa comuna. La prima infatisare s-a amanat cauza (pe motivul neprezentarii paratului). 1. Daca luam la urmatorul termen si un martor cu noi, ... (vezi toată discuția)
Proces cosu14 cosu14 am un proces pt obtinerea imobilului din mainile camatarilor insa acest proces pe langa faptul ca intampina o serie de piedici atat din partea judecatorilor ... (vezi toată discuția)
Amanare pronuntare adi_2010 adi_2010 Astazi se implinea termenul de 7 zile dat pentru pronuntarea intr-un proces de fond. Pe site-ul judecatoriei a aparut specificarea ca s-a amanat cu inca 7 ... (vezi toată discuția)