avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Probleme dupa ce contul de Facebook a fost spart
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Probleme dupa ce contul de Facebook a fost spart

Mi s-a spart contul de facebook si niste persoane au primit mesaje jignitoare si acum vor sa depuna plangere la politie caci nu inteleg ca nu am scris eu acele mesaje ci cel care mi-a spart contul! Ma vor sanctiona cei de la politie desi nu e vina mea?
Cel mai recent răspuns: emil6702 , utilizator 23:13, 16 August 2017
Important este locul de unde v-a fost spart contul, daca e din alta locatie decat a dvs., atunci solocitati providerului sprijin sa va ajute cu traficul de date. Daca e dela sediul dvs., e mai dificil de demonstrat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Frauda informatica ContSters327384 ContSters327384 Salut ! Acum 6 luni , mi s-a spart contul meu de facebook , din cate mi-am dat eu seama chiar de niste amici cu care ma certasem de curand acum 6 luni ! Mi ... (vezi toată discuția)
Scanare pe mesaje facebook Julietajul Julietajul Bună ziua.Ce pot face cînd o persoana ma hartuieste pe mesajele facebook (acea persoana a lucrat la firma mea,iar din luna iunie a plecat nedind-O nimeni ... (vezi toată discuția)
Internet dcozmaaa dcozmaaa daca sunt insultat de o persoana pe facebook, dar contul persoanei este fals, anonim, fara date personale, apoi acel cont este sters, cum pot actiona pt a il ... (vezi toată discuția)