avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Rezervare si anulare sejur prin booking.ro
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Rezervare si anulare sejur prin booking.ro

Buna seara,
Am facut o rezervare la un hotel prin booking, iar acum trebuie sa platesc 200 de euro adica... valoarea intreaga a sejurului!
Am discutat cu propietarul ca din motive personale nu ne permitem acest sejul, si daca ne poate anula rezervarea?!
Raspunsul a fost ca tine de cei de la booking daca se anuleaza fara costuri, iar cei de la booking...ca tine de propietar!
Este total absurd avand in vedere ca am avut o rezervare facuta cu ceva timp inainte si am putut sa o anulez fara costuri...
Ce variante ar exista in aceasta situatie?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 16:17, 17 August 2017
cand ati facut rezervarea ati fost de acord cu termenii si conditiile platii, care probabil prevedeau aceasta posibilitate de a nu vi se mai restitui avansul, in cazul in care anulati rezervarea. din punct de vedere juridic nu exista o solutie, ramane tot la "mica intelegere" sa insistati sa primiti banii inapoi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anularea unei rezervari nerambursabile mella12 mella12 Buna seara! Intampin urmatoarea problema: am facut o rezervare pe booking pentru un sejur la un hotel in Bulgaria. Mentionez ca sunt la a doua rezervare, in ... (vezi toată discuția)
Anulare rezervare nerambursabila andrr andrr Buna seara! Am facut o rezervare prin Booking, unde era precizat ca o pot anula gratuit 24 de ore de la anulare. A doua zi, de dimineata, dupa 20 de ore am ... (vezi toată discuția)
Rezervare hotel romania fara camere disponibile. thrares thrares Buna ziua. Am facut o rezervare pe booking la un hotel din Romania. Dupa cateva ore am fost contactat de proprietarul hotelului sa imi spuna sa anulez ... (vezi toată discuția)