avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme v c auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme v c auto

Buna seara am si eu o.intrebare am prob cu creditelemai.cred.ca vor.ajunge la.propire dar sunt in crester.copil sg.lucru maasina.surorii.mele pe numele meu vreau sa scap de ea ce acte as putea face ca sa nu mai.raspund eu pt a.si dc fac comodat se pot atinge de ea?
Cel mai recent răspuns: ANNnaC , utilizator 11:42, 18 August 2017
prin contract de comodat, tot dvs sunteti proprietar.
COMODÁT s.n. (Jur.) Formă de contract de origine romană, prin care cineva împrumuta temporar altcuiva un lucru pentru a se servi de el, cu obligația de a-l înapoia la un anumit termen
In situatia prezentata,nu este oportun contractul de comodat deoarece dv tot proprietar al vehiculului ramaneti
Analizati varianta unei donatii sau contract vanzare cumparare
Isi saraceste partrimoniul daca este foarte aproape de a nu mai putea plati, e anulabil...
Buna ziua multumesc pt raspunsuri dar nu intelef ultimul msj cum adica ?dc eu fac la politie vanzare cumparare devine a surorii mele cu acte si pe urma o sa o treaca pe numele ei cu reastul taxelor pe mn ma int sa nu mai fie a mea momentan nu sunt la.recuperatori data ca dosar dar nu stiu cat dureaza ar mai pitea fi contestata acea vanz cump sau ar avea prob sora la.inmatriculare pe nunele ei ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina cumparata cu doua contracte kikke kikke buna ziua,am o nedumerire in ceea ce priveste contractele incheiate pentru o masina pe care am achizitionat-o de 3 zile.Este vorba de un contract de ... (vezi toată discuția)
Procura sau comodat auto? tehAd tehAd Buna ziua, am o nelamurire, am cumparat in mai o masina de la un prieten, fara taxa platita si a ramas pe numele lui. Vreau acum sa fac acte pe ea si vreau sa ... (vezi toată discuția)
Cumparare si inscriere camion pe firma fara timbru de mediu StefanTiganus StefanTiganus Buna seara, daca o anume persoana X vrea sa cumpere un camion de la o persoana Y si sa-l foloseasca in cadrul unei firme, ce trebuie sa faca si mai ales cum, ... (vezi toată discuția)