avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Grupa de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Grupa de munca

Buna ziua!Vreau sa știu,dacă în condițiile,in care pe statul de plată,am spor de radiații 10%,îl iau,sunt încadrat la o altă grupă de muncă.Sunt personal angajat civil,la MApN.Unitatea la care lucrez, este în subordinea MApN,dar suntem pe autofinanțare.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:20, 17 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu are nicio legatura acordarea acelui spor cu incadrarea in conditii deosebite/speciale de munca.

Conditiile deosebite/speciale se refera la acordarea de grupa de munca si era posibila daca se intocmeau anual documente la nivelul institutiei publice angajatoare, se obtineau avizul ITM/ Inspectia muncii pentru locurile de munca propuse a fi incadrate in conditii deosebite/speciale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grupa a ii-a de munca ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! Va rog foarte frumos sa ma lamuriti in legatura cu urmatoarea problema: - personalul contractual care lucreaza in cadrul institutiei ... (vezi toată discuția)
Adeverinta grupa a ii-a de munca nutzu313 nutzu313 Buna ziua. Am lucrat in perioada 2007-2011 in cadrul unei prefecturi. In fisa postului si in contractul de munca am mentiuni facute precum ca imi desfasor ... (vezi toată discuția)