Buna,
M-am intors la job cu 60 de zile inainte sa implineasca baietelul meu 2 ani, iar tatal lui, fiind student, a ramas 2 luni pe paternitate dupa intoarcerea mea la job, urmand ca eu sa primesc stimulent de insertie de la 2 la 3 ani ai copilului. Dupa o luna dupa ce m-am intors la munca, angajatorul m-a anuntat ca vom trece intr-o alta forma de colaborare: asocierea in participatiune. In ce masura afecteaza acest lucru primirea stimulentului de insertie, daca nu voi mai avea contract individual de munca? Ce obligatii are in acest fel fata de mine "angajatorul"? El sustine ca va plati la stat toate contributiile in numele meu. Se poate? In baza a ce? Eu ce ar trebui sa platesc la stat? Cum ramane cu concediile medicale si cu zilele de concediu la care as avea dreptul daca s-ar imbolnavi copilul? Cine mi le plateste? Ce castiga din schimbarea asta angajatorul si eu ce pierd?
Plata contributiilor nu va ajuta la stimulentul de insertie , ci numai realizarea de venituri supuse impozitului pe venit.
Pentru concediile medicale, in cazul contractului de asociere în participaţie , va trebui sa depuneti declarația de asigurare pentru concedii și indemnizații la casa de asigurări de sănătate la care sunteti luata în evidență ca plătitor ai contribuției de asigurări sociale de sănătate.
Se va achita contribuţia pentru concedii şi indemnizaţii, destinatã exclusiv finanţãrii cheltuielilor cu plata drepturilor prevãzute, de 0,85% care se aplică asupra veniturilor supuse impozitului pe venit.
Contractul de asociere în participaţie este contractul prin care o persoană acordă uneia sau mai multor persoane o participaţie la beneficiile şi pierderile uneia sau mai multor operaţiuni pe care le întreprinde.