avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Copii - nerespectare hotarare privind domiciliul
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Copii - nerespectare hotarare privind domiciliul

Tribunalul a stabilit locuinta minorei la mine.Intre timp am plecat in afara si am lasat copila la fosti socrii.Aici am intalnit pe cineva si cand mam intors in tara am mutat minora cu domiciliul in alta localitate(nu aceiasi din decizie).Aici are dr de familie,scoala si cand mam reintors in Anglia am lasat la Primarie(e luata in spatiu si fata si eu) o declaratie intre mine si viitoarea soacra...Cat a fost la ea am vb zilnic,am trimis bani si pachete.Fostul sot a dorit sa o ia pe,perioada vacantei si refuza sa ma lase sa vb cu ea,sa o vad si refuza sa o duca unde am lasato cand am plecat..Mai e valabila decizia de la Tribunal?Mai am dreptul sa imi iau copila innapoi?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 00:00, 18 August 2017
Buna seara,
Este valabila.
Daca nu va intelegeti civilizat va trebui sa mergeti cu executor judecatoresc sa va luati copilul!
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copii cu parinti divortati, probleme Lie Daniela Lie Daniela Nu sunt divortata legal de sotul meu,dar nu mai locuim impreuna de 3 ani.Cand sa stabilit pensia alimentara sa stabilit si domiciliu copilul la mama.Intre timp ... (vezi toată discuția)
Custodie nicoletacristinaionut nicoletacristinaionut Buna seara, am următoarea situație: acum aproximativ 10 ani m-am căsătorit cu fostul soț, din căsătorie a rezultat o fetita , la vârsta de 2 luni a ... (vezi toată discuția)
Probleme de familie- am lasat copilul in grija familiei mele, cum il iau daca familia nu e de acord ? nusaagache nusaagache buna am o problema de familie . am o fetita de 12 ani pe care am lasato sub ingrijirea mamei mele iar fratele meu a pus stapanire pe fata ,incerc sa imi eau ... (vezi toată discuția)