avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... auto apartinand unei firme de leasing confiscat de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

auto apartinand unei firme de leasing confiscat de politie

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in urmatoarea problema - un autovehicul apartinand unei firme de leasing a fost confiscat de politie in baza OUG nr. 12/2006 modificată şi completată de OUG nr. 93/2009 şi OG nr. 6/2009 prin proces verbal de constatare a contraventiei. proces verbal intocmit pe numele utilizatorului auto. In aceasta situatie ce se intampla cu auto daca nu se depune contestatie impotriva PVCC? si daca se poate depune contestatie, cine poate sa o faca? utilizatorul auto sau detinatorul auto(firma de leasing)?
Cel mai recent răspuns: State Ariel , Consilier juridic 13:05, 1 Octombrie 2009
Firma de leasing sau o persoana mandatata de catre aceasta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal de constatare a contraventiei intocmit dupa 5 luni germicor germicor Buna seara, Astazi am primit un proces verbal de constatare a contraventiei care suna cam asa: [b]ANTET[/b] Proces Verbal de Constatare a ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda rovinieta Nicoleta Ion Nicoleta Ion Buna ziua Pe data de 22.02.2017 am primit prin posta un pvcc prin care mi se aduce la cunostinta ca agentul X a constatat la data de 31.01.2017 ca eu am ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala - rovinieta Mirela Sandu Mirela Sandu Buna ziua. Revin cu o intrebare referitoare la problema emiterii rovinietei gresite: pana la urma rovinieta gresita a fost corectata in sistem, si am primit o ... (vezi toată discuția)