avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 832 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Strigătul unei femei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Strigătul unei femei

De trei ani sunt măritată fără acte, am si un copil de 5 luni. De trei ani de zile familia "soțului" își bate joc de mine. Mă înjură, sare la mine să mă bată, mă terorizează. A spart geamul peste mine, sarea cu cuțitul la mine si cu toporul. Psihic sunt distrusa de tot, am slăbit și întruna plang din orice, îmi tremură și corpul din cauza asta. Ce sa fac? Ca navem unde merge... Eu psihic nu mai rezist!
Ultima modificare: Vineri, 18 August 2017
Esmeraldacristiano, utilizator
Cel mai recent răspuns: Esmeraldacristiano , utilizator 11:48, 18 August 2017
Exista adaposturi pentru femeile abuzate.
Puteti sta o vreme acolo dar fara locuinta nu vad cum ti putea obtine copilul in instanta...
Adica cu copilul va fi o problema...
Da asta e problema. Copilul e pe numele tatalui

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecina care ne terorizeaza cristianm31 cristianm31 Buna seara. Avem o problema destul de serioasa cu o vecina care practic ne terorizeaza de ceva vreme. Locuim la curte comuna si impartim un perete cu ea. Pana ... (vezi toată discuția)
Abuz psihic in familie marianamahu marianamahu Ma confrunt cu o problema tot mai des intalnita in familiile din tara. Tatal meu este alcoolic, consuma excesiv alcool, din luna daca total zile adunate este ... (vezi toată discuția)
Buna seara ! as avea nevoie de un sfat într-o situație foarte ... dia.cod02 dia.cod02 Buna seara ! As avea nevoie de un sfat într-o situație foarte delicată. Am avut o relație cu un bărbat căsătorit timp de 2 ani de zile . Și in urma cu ... (vezi toată discuția)