Buna ziua! Am sustinut un concurs de trecere in corpul ofiterilor si am iesit pe locul 2 la o intrebare de primul clasat. Am facut contestatie si s-a anulat concursul deoarece o intrebare nu a facut parte din tematica si bibliografie. S-a reorganizat concursul si am fost admis pe acel post. Cel care a castigat prima data a actionat in instanta si a castigat in prima instanta anularea deciziei comisiei de a anula examenul. Acum nu stiu cum sa procedez deoarece unitatea la care am candidat ma tine in asteptare de 8 luni pe motiv ca nu a motivat instanta si nu a exercitat calea de atac. Daca ma puteti indruma in vreun fel sau daca am vreo sansa de incadrare pe acel post. Multumesc!
Deocamdata nu puteti fi incadrat pe acel post pentru ca Decizia de anulare a primului examen a fost si ea anulata la randul ei, ceea ce inseamna practic ,revenirea la rezultatele primului examen1 Sentinta poate fi atacata cu recurs in 15 zile de la comunicarea acesteia
Anulare concurs
magdarossi
Buna ziua,
Ma adresez la dv. cu o speta....mai speciala si anume: un prieten de-al meu, in urma unui anunt s-a inscris sa participe la un examen de ocupare ... (vezi toată discuția)