avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua. Cum pot contesta rezultatul final al unui ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua. Cum pot contesta rezultatul final al unui concurs ...

Bună ziua. Cum pot contesta rezultatul final al unui concurs de angajare?
Am participat la un concurs de angajare în cadrul Mapn pentru ocuparea unuia din cele 2 posturi vacante-secretar, pentru personal civil. Va rog sa îmi spuneți este legal sa participe fost cadru militar la acest concurs? În bibliografie și tematica de concurs nu s-a specificat ca se va da și examen în limba engleză, este legal sa se întâmple asa? Întâmplarea face ca aceasta persoana, fost cadru militar sa fie unul din candidații admiși. Cealaltă persoana admisă are pe cineva la interior, dar care cunoaște membrii comisiei. Ce ma sfătuiți? Nu mi se pare corect sa am contra-candidati aceste persoane. Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:46, 3 Decembrie 2021
In instanta puteti contesta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Post scos la concurs ContSters79307 ContSters79307 Azi, 06.04.2009 , intrand pe site-ul AJOFM , am vazut ca sunt 2 posturi scoase la concurs , in invatamant ( la o gradinita ) in speta un post de secretara ( cu ... (vezi toată discuția)
Sesizare concurs post public Morera Morera Bună ziua, În urma cu o lună, aproximativ, am văzut un concurs pentru un post la un muzeu. M-am înscris, am trecut de proba dosarelor, la fel ca și ... (vezi toată discuția)
Concurs pentru ocuparea unei functii publice anonim anonim Exista cineva care sa-mi poata spune din proprie experienta care este "corectitudinea" unui examen de ocupare a unei functii publice la un minister ... (vezi toată discuția)