Buna ziua,
Am primit o amenda ptr taxa trecere pod prin posta si am achitat-o in cuantum de 50% in 48 ore de la primire. Acum ANAF-ul mi-a poprit contul pentru acea amenda. Am dus dovada platii, si-mi cer sa dovedesc ca am platit in 48 ore. Ce spune legea, cine face dovada decaderii din termen, avand in vedere ca ei au data si semnatura pe confirmarea de primire a amenzii?
Am dovedit plata. Am achitat jumatate din amenda in termenul de 48 ore de la primirea prin posta. Ideea e ca ANAF spune ca eu trebuie sa dovedesc ca m-am incadrat in cele 48 ore. In mod normal, nu cel care reclama decaderea din termen trebuie sa dovedeasca asta? Eu am semnat pe confirmarea lor de primire cu data, ora. De ce trebuie sa dovedesc eu cand am primit plicul si nu ei, care vezi doamne, spun ca nu m-am incadrat in cele 48 ore?
Faptul că nu v-ați încadrat în termen e un fapt negativ, care nu se poate dovedi, de aceea dvs trebuie să dovediți faptul pozitiv, anume că v-ați încadrat în termen.
Taxa pod fetesti
danielau
Am trecut in luna august 2015 pe podul de la Fetesti si am achtat prin sms.
Din neatentie am gresit numarul de la masina gen B 11 ROS in loc de B 22 ROS ... (vezi toată discuția)