avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis expirat reținut în italia
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis expirat reținut în italia

Un permis expirat de câteva luni reținut în Italia fara a fi suspendat dreptul de a conduce ,in PV am fost trecut că rezident eu fiind turist de fapt.La indicațiile polițiștilor am mers la prefectura pentru a da o declarație că la o anume data părăsesc țara fiind turist și apoi să îmi recuperez permisul . Dar el a fost trimis la ambasada din Roma. Cum procedez când mă întorc acasă pentru a putea schimba permisul și pentru a conduce ?
Cel mai recent răspuns: Gheorghe Florin , Consilier juridic 23:26, 20 August 2017
Politia italiana este obligata sa il trimita ambasadei cu mentiuni despre fapta pentru care a fost retinut. Ambasada il trimite Politiei Romane, de acolo pleaca spre politia din localitatea dvs. Acolo o sa il gasiti.
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 August 2017
AvTudor_com, utilizator
Acel Permis nu va mai trebuie. E expirat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis conducere expirat, retinut in italia Ariana1314 Ariana1314 Buna, Sunt rezident in Italia de 3 ani. Mi-a fost retinut (in Italia) permisul de conducere romanesc pentru ca era expirat de o luna. (nu stiam nici eu). La ... (vezi toată discuția)
Permis obtinut in italia, suspendat in romania dany82 dany82 buna va rog frumos care are pentru mine un raspuns, mi sa suspendat permisul de conducere pe timp de 1 luna cu dovada de 15 zile de conducere permisul find ... (vezi toată discuția)
Permis italian suspendat în românia Gicu2988 Gicu2988 Mi sa suspdat permisul de conducere italian pe 30zile in romania , mil vor trimite peste 30zile sau trebuie eu sa ma duc sa il iau? politistu mi a zis am ... (vezi toată discuția)