avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Renovare Bloc - Primarie sau Administrator Bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Renovare Bloc - Primarie sau Administrator Bloc

Buna ziua,
Am o problema legata de renovarile Blocului din Bucuresti. Dupa ce lucratorii au inceput sa inlocuiasca geamurile vechi cu cele termopane, problemele au inceput.
1. La apartamentul meu la bucatarie geamul este mic de numai 60/60 cm. Doar ce l-au instalat pe cel nou ieri 18/08/2017 si este jumate geam si jumatate un fel de aerisire care blocheaza lumina. Nu am nevoie de aceasta aerisire intrucit pot deschide geamul la nevoie.
2. Balconul fiind iesit in afara, are 3 parti de geam.: lateral in ambele parti si fata. Numai ca intr-o parte au pus placaj luind din lumina ceea ce nu sint de accord.
Intrebari:
1. - am dreptul sa cer sa m-i se schimbe cu geam fara nici o aerisire? Daca da, unde pot merge intrucit muncitorii sint inca aici si au fost atentionati in acest sens. Oare trebuie mers la Primarie sau la Administratia blocului??
2. - Pot cere ca placajul sa fie inlocuit cu geam cum a fost si pina acum?
Multumesc anticipat,
DD
Cel mai recent răspuns: Lukeskywalker , utilizator 13:36, 24 August 2017
Reprezentantul legal al asociatiei de proprietari este presedintele de asociatie care in calitate de beneficiar si semnatar al contractului de executie modernizare energetica imobil de locuit in comun are stiinta despre obligatiile executantului pentru a respecta caracteristicile tehnice ale tamplariei de termopan ferestre+balcon
ynocentta a scris:

Reprezentantul legal al asociatiei de proprietari este presedintele de asociatie care in calitate de beneficiar si semnatar al contractului de executie modernizare energetica imobil de locuit in comun are stiinta despre obligatiile executantului pentru a respecta caracteristicile tehnice ale tamplariei de termopan ferestre+balcon

Buna ziua,
Va multumesc mult si incerc sa rezolv lucrurile cu Administratorul Blocului intrucit el ne-a spus ca nu este el in masura sa resolve problema dar ca sint cei de la Primarie....
Care va sa zica doreste sa evadeze atributiilor asumate in aceasta calitate.
Revin cu rezolvarile acestora pe parcurs.
Executarea modernizarii imobilului de locuit in comun se realizeaza in cadrul contractului de executie asumat de catre executant=primarie prin firma X si beneficiar =asociatia de proprietari Y,al carui presedinte de asociatie cunoaste clauzele reciproc asumate de catre parti
In contract ar trebui sa fie concret prevazute caracteristicile tehnice ale componentelor partii comune care se inlocuiesc si care nu trebuie sa difere fata de proiectul initial al constructiei
ynocentta a scris:

Executarea modernizarii imobilului de locuit in comun se realizeaza in cadrul contractului de executie asumat de catre executant=primarie prin firma X si beneficiar =asociatia de proprietari Y,al carui presedinte de asociatie cunoaste clauzele reciproc asumate de catre parti
In contract ar trebui sa fie concret prevazute caracteristicile tehnice ale componentelor partii comune care se inlocuiesc si care nu trebuie sa difere fata de proiectul initial al constructiei

Va multumesc pentru timpul si raspunsul acordat.
Am luat legatura cu Administratorul Blocului care s-a suparat cind I-am spus cele intimplate.
El m-ia spus ca nu are el nici o vina dar ca sint cei de la Primarie... Nici o problema,...am spus voi sta de vorba cu Primaria...la care a inceput sa se cam incurce in vorbe...zicind ca nici cei de la Primarie nu sint....
Am spus ca daca nu se rezolva in urmatoarele zile problema chiar voi scrie o Petitie la Primarie, urmind sa rezolvam legal.
Multumesc si voi reveni de cum aflu sau rezolv lucrurile.
DD

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Geam pe balcon pentru iluminat casa scarii Maria_0022 Maria_0022 Buna ziua, Am urmatoarea situatie: geamul de iluminare pentru casa scarii este pe balconul meu. \"geamul\" respectiv este format din doua randuri de ... (vezi toată discuția)
Sunt obligata sa accept inchiderea balconului prin reabilitarea termica facuta de primaria sect 4, daca nu doresc acest lucru? diana-maracineanu diana-maracineanu As dori sa stiu daca exista vreo solutie legala in situatia urmatoare: -locuiesc in sectorul 4, undeva pe Bulevardul Alex Obregia, intr-un bloc in care s-a ... (vezi toată discuția)
Ucatoria blocului elenastefan elenastefan Buna seara ! Am o rugaminte la utilizatorii acestui forum,locuim intr-un bloc de 4 etaje la etajul 4 ,uscatoria blocului are aerisirea in balconul nostru ... (vezi toată discuția)