avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Judecatorul poate repune cauza pe rol dupa pronuntare?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Judecatorul poate repune cauza pe rol dupa pronuntare?

Buna ziua,

Am un dosar unde instanta de apel s-a pronuntat in mod definitiv in luna iulie, iar ieri am depus o cerere de urgentare a hotararii.

Surprinzator a fost faptul ca uitandu-ma pe portalul instantelor, am aflat ca am termen de judecata cu partile in luna septembrie, aceasta modificare a aparut dupa ce am depus eu cererea de urgentare.

Ce s-a intamplat? Intrucat nu am regasit nici o dispozitie astfel cum instanta de apel ar reveni asupra hotararii.

1. Se rejudeca

sau

2. Este vreo cerere de completare de la partea adversa?

Multumesc,
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 August 2017
seldom, utilizator
Cel mai recent răspuns: seldom , utilizator 22:48, 22 August 2017
Sigur că poate să vă pună și 2000 lei cheltuieli de judecată, dacă la dosar atât rezultă din chitanțele depuse, dar judecătorul (sau grefiera) a greșit la redactare.
Dar pot fi și alte motive, cum ar fi lămurirea dispozitivului.
Buna ziua,

Am aflat azi de la dosar ca este o cerere de completare - insa dosarul era la grefierul sef pentru scrierea citatiilor.

Cel mai probabil paratii au cerut si diferenta de 2000 lei.

Multumesc,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli de judecata NICULIN NICULIN Cheltuieli de judecata In urma unui proces deschis , in care reclamantii au modificat cererea de chemare in judecata de 2 ori, instanta “Constata nulitatea ... (vezi toată discuția)
Diferenta picika picika care este diferenta intre pronuntare si sentinta (vezi toată discuția)
Circuitul cererii de chemare in judecata - pentru cei care doresc sa isi sustina singuri cauza trope_doi trope_doi Un fel de rezumat al modului in care se ajunge la o hotarare judecatoreasca... Ideea, recunosc, apartine utilizatorului che_gargara. Am copiat de pe ... (vezi toată discuția)