avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Executare silită persoana fizica din cauza unui srl ?
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Executare silită persoana fizica din cauza unui srl ?

Situația mea: Am accesat fonduri europene,iar acum sunt pus in situatia sa dau bani înapoi pentru unele "nereguli" descoperite de ei. O sa ii dau în judecată pentru a-mi justifica nevinovăția , dar în caz că pierd, fiind administrator unic, se pot lega cumva de mine ca persoana fizica ? Pot să îmi puna poprire pe conturile personale, pe salariu ? Pe apartament? Asta în cazul în care daca firma va fi pusă în faliment si ei nu isi vor recupera întreaga creanță.
Cel mai recent răspuns: Romeo10 , utilizator 17:36, 19 August 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Da, fondurile au fost europene, au fost cumpărate echipamente de telecomunicații, si ei vor ca eu sa restitui bani integral, deoarece am încălcat o prevedere din contract spun ei(mi-am creat condiții artificiale cica). Bani nu ii am, societatea funcționează,am abonați la serviciile pe care le ofer. Singurele bunuri care sunt ale societății sunt aceste echipamente, care si daca le-am vinde,nu as mai putea plăti suma integrală. Nu mi-am însușit bani ai societății, nu sunt salariat, nu nimic la societate, doar unic administrator. Mentionez ca apartamentul meu,bun personal , este si sediul firmei,căci de, unde poti pune sediul...
Deci în situația data, se pot pune poprire pe conturile proprii / bunurile mele fizice ?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe fonduri europene! ralber ralber Buna ziua, Am o mare nelamurirea cu o poprire pusa pe un cont in aprilie 2011 si ce s-a aplicat acum in noiembrie dupa intrarea in vigoare a noului cod civil ... (vezi toată discuția)
Poprire pf. vs. poprire pj joker75 joker75 Buna ziua! As vrea sa stiu daca o poprire pusa unei persoane fizice(retinere salariala in urma unei hotarari judecatoresti) ar afecta aceea persoana fizica in ... (vezi toată discuția)
Executare silita pauldany pauldany Buna ziua.Am doua sentinte de executare silita pentru doua credite de nevoi personale fara garantii ssu ipoteci. Nu am nimic inca pe numele meu ce ar putea fi ... (vezi toată discuția)