Situația mea: Am accesat fonduri europene,iar acum sunt pus in situatia sa dau bani înapoi pentru unele "nereguli" descoperite de ei. O sa ii dau în judecată pentru a-mi justifica nevinovăția , dar în caz că pierd, fiind administrator unic, se pot lega cumva de mine ca persoana fizica ? Pot să îmi puna poprire pe conturile personale, pe salariu ? Pe apartament? Asta în cazul în care daca firma va fi pusă în faliment si ei nu isi vor recupera întreaga creanță.
Da, fondurile au fost europene, au fost cumpărate echipamente de telecomunicații, si ei vor ca eu sa restitui bani integral, deoarece am încălcat o prevedere din contract spun ei(mi-am creat condiții artificiale cica). Bani nu ii am, societatea funcționează,am abonați la serviciile pe care le ofer. Singurele bunuri care sunt ale societății sunt aceste echipamente, care si daca le-am vinde,nu as mai putea plăti suma integrală. Nu mi-am însușit bani ai societății, nu sunt salariat, nu nimic la societate, doar unic administrator. Mentionez ca apartamentul meu,bun personal , este si sediul firmei,căci de, unde poti pune sediul...
Deci în situația data, se pot pune poprire pe conturile proprii / bunurile mele fizice ?
Executare silita
pauldany
Buna ziua.Am doua sentinte de executare silita pentru doua credite de nevoi personale fara garantii ssu ipoteci. Nu am nimic inca pe numele meu ce ar putea fi ... (vezi toată discuția)