avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... executare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

executare

Seara buna. Sunt obligat de partea vatamata , sau cum se cheama, sa ii platesc daune morale. Mi-a spus ca daca nu voi achita, imi va chema un executor
Trebuie, sa platesc intr-un termen cei 10 milioane? Daca vine executorul ce pot pati?Daca nu platesc ma poate aresta, pentru ca mi-a dat judecatoarea 6 luni cu suspendare, pentru furtul a doua televizoare din casa sa?
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 August 2017
Cornel333, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel333 , utilizator 19:39, 21 August 2017
Daca nu platiti, veti mai achita executorului cateva milioane. In caz de recidiva in perioada de probatiune veti face si diferenta de 6 luni. Parerea mea e sa nu va riscati libertate pt asemenea gainarii, incercati sa candidati la Parlament, beneficiati si de protectia colegilor mafioti din partide.
Da, va poate executa silit si mai platiti si bani in plus daca nu platiti daunele.
daca nu platesc, merg la inchisoare, domnule avocat?
Ultima modificare: Luni, 21 August 2017
Cornel333, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie infractiuni furt olanda , belgia ContSters262343 ContSters262343 Va rog sa imi spuneti daca cunoasteti legislatia cu privire la infractiunii de furt din magazine in Olanda si Belgia, furt din magazine sub 100 euro valoare, ... (vezi toată discuția)
Bună zoia!am o întrebare! În urmau un 1 an si jumătate am ... Valeriu Alexandru Valeriu Alexandru Bună ziua!Am o întrebare... În urma cu un 1 an si jumătate am fost arestat pentru furt calificat cu un minor pe timpul nopții,am plătit prejudiciul ... (vezi toată discuția)
Cost cautiune anamarial anamarial Buna ziua. Ma intereseaza cam cat ar costa o cautiune pentru o persoana aflata in arest preventiv, acuzata de furt calificat si cu antecedente penale tot ... (vezi toată discuția)