avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună zoia!Am o întrebare! În urmau un 1 an si ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună zoia!Am o întrebare! În urmau un 1 an si jumătate am ...

Bună ziua!Am o întrebare...
În urma cu un 1 an si jumătate am fost arestat pentru furt calificat cu un minor pe timpul nopții,am plătit prejudiciul și am stat arestat in penitenciar din martie pe 26 anul 2023 pana pe 17 septembrie 2024 si am ieșit pe eliberare conditionata ramanand cu coada 6 luni!Acuma am făcut aceeași prostie,exact aceeași furt pe timpul nopții cu un minor prin spargerea unui magazin și eram baut foarte tare nu prea imi amintesc asa bine,am dat declaratie si toate cele(eu am luat doar 3 beri si 2 pungi de cipsuri iar celalat a luat mult mai multe)noi ne.am despartit eu am plecat acasa si el nu stiu ce a mai facut dar cand am fost la declaratii a spus politia ca s.a intors inapoi si a luat mult mai mult si a intrat si in curtea omului incercand sa deschida masins),sufăr de o depresie parasuicida severe orofila și m.a pus pe control judiciar,credeți ca mi.ar da o pedeapsa cu suspendare pentru fapta comisa,este vreo șansă de scăpare
Ultima modificare: Joi, 12 Decembrie 2024
Valeriu Alexandru, utilizator
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 12:52, 12 Decembrie 2024

Valeriu Alexandru a scris:

Bună ziua!Am o întrebare...
În urma cu un 1 an si jumătate am fost arestat pentru furt calificat cu un minor pe timpul nopții,am plătit prejudiciul și am stat arestat in penitenciar din martie pe 26 anul 2023 pana pe 17 septembrie 2024 si am ieșit pe eliberare conditionata ramanand cu coada 6 luni!Acuma am făcut aceeași prostie,exact aceeași furt pe timpul nopții cu un minor prin spargerea unui magazin și eram baut foarte tare nu prea imi amintesc asa bine,ak dat declaratie si toate cele(eu am luat doar 3 beri si 2 pungi de cipsuri iar celalat a luat mult mai multe)noi ne.am despartit eu am plecat acasa si el nu stiu ce a mai facut dar cand am fost la declaratii a spus politia ca s.a intors inapoi si a luat mult mai mult si a intrat si in curtea omului incercand sa deschida masins),sufăr de o depresie parasuicida severe orofila și m.a pus pe control judiciar,credeți ca mi.ar da o pedeapsa cu suspendare pentru fapta comisa,este vreo șansă de scăpare?

Buna ziua

Nu aveti cum sa primiti "cu suspendare", motivul fiind recidiva, in perioada de probatiune precum si incadrarea faptei la furt calificat unde plata prejudiciului nu inlatura raspunderea penala.

Mai rau e ca veti face si restul de pedeapsa din prima condamnare.
Ultima modificare: Joi, 12 Decembrie 2024
BogdanGri, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnare definitiva in baza art 208-209 cp nicolee nicolee Sotul meu are o condamnare de 6 ani in gorj pentru complicitate la furt calificat ,iar el e din oradea.Va fi extradat din spania si dorim sa incepem ... (vezi toată discuția)
Complicitate la furt calificat -am un copil minor, nu am antecedente,ce ma sfatuiti? ContSters335660 ContSters335660 am mai multe intrebari la dvs.. am fost sofer pt fostul iubitul meu,care este in arest la cluj,el a intrat prin efractie in mai multe magazine,eu eram ... (vezi toată discuția)
Furtul calificat Mincu66 Mincu66 Cum se pedepsește o persoana care este condamnat la 2 ani de închisoare pentru furt și ulterior i se descoperă o alta faptă de furt calificat savirsita in ... (vezi toată discuția)