Buna seara am o problema mai delicata si nu stiu ce sa fac . Eu lucrez la o firma de Termopane si am montat tamplaria la o casa intreaga. Dupa 4 luni ma cheama la sectie ca sar fi furat din casa respectiva cea ce nu cred in fine , ma suspecteaza pe mn de asazisu furt in baza amprentelor de pe geamul unde zic ei ca ar fi patruns hotul toate geamurile fiind montate de mine . Mau intrebat cum explic amprentele mele pe geam , leam spus ca amprentele mele sunt pt ca eu am montat geamurile . Dar domni politisti nu stiu decat una si buna ca eu as fi hotul in timp ce hotul se plimba eu sunt acuzat pe nedrept de catre dansi . Va rog ajutatima cu un sfat ceva nu stiu ce sa mai fac
Daca nu ati facut-o inca, apelati la serviciile unui avocat. Daca unica proba este existenta amprentelor dvs. la locul faptei, este prea putin pentru a se demonstra vinovatia.
Mergeti sa declarati adevarul, in rest nu trebuie sa mai faceti nimic, e treaba organului de urmarire penala sa probeze fapta, prezenta amprentei dvs in conditiile descrise, nici mie nu imi pare suficenta pentru a proba aceasta fapta, daca nu au alta pista, probabil o sa va solicite sa mergeti la poligraf.
Test poligraf
ionel911
In urma unui caz de spargere de locuinta al prietenei mele am fost considerat primul suspect in dosar, mi-a fost cerut sa accept testul poligraf si l-am ... (vezi toată discuția)
Suspect
sSpyrotek
Buna seara, vin la voi cu o problema cat de cat serioasa ce ramane si la aprecierea dumneavoastra.
Acum aproximativ 2 luni am pierdut(mi s au furat) din ... (vezi toată discuția)