avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Actiune civila in pretentii
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Actiune civila in pretentii

La Judecatoria Oradea a fost depusa impotriva mea o actiune civila in pretentii. Numele meu incomplet precum si adresa gresita apare intr-o lista de 10 debitori.
In mod concret, in loc de numele complet M.A.P. este scris M.A. si in loc de adresa de domiciliu str. Lacu Rosu nr. 7 la care detin o locuinta, apare scris str. Lacu Rosu. nr. 9. Nu am primit nici un document prin posta la adresa la care detin o locuinta, precum nici la adresa din buletin alta decat cea de mai sus. Am aflat de actiune intamplator de la un debitor aflat pe aceasi lista. Ce ma sfatuiti sa fac in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:06, 20 August 2017
Formulati intampinare in care cereti repsingerea actiunii impotriva dvs. ptr.motivele pe care le-ati expus aici.
As fi depus insa stampila cu data registraturii este 19 IUN eu am aflat intamplator de la un debitor aflat pe lista vineri 18 AUG, am facut urmatoare zi o copie a actiunii. Nu stiu daca se mai poate face intampinare.
Ultima modificare: Duminică, 20 August 2017
nautor, utilizator
Intampinarea trebuie depusa in termen de 25 zile de la comunicarea cererii de chemare in judecata,in conditiile art.165 NCPC[Art.201(1)NCPC].

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum scriu o intampinare? t0much t0much Am nevoie de indrumarea dvs. deoarece nu inteleg demersul unui dosar in care este citata soacra mea momentan plecata din tara. In data de 18 februarie 2015 ... (vezi toată discuția)
Contestatie a unui proces-verbal intocmit de ipj- politia rutiera catalina.p catalina.p Ce taxe / taxa de timbru judiciar trebuie sa platesc la JUDECATORIE pentru o actiune de contestare / plangere impotriva unui proces verbal incheiat de politia ... (vezi toată discuția)
Plata utilitatilor - obligatie comuna a sotilor etta etta Am formulat cerere de chemare in judecata impotriva unui debitor pentru neplata serviciilor de apa, canal si salubritate. Precizez faptul ca nu exista un ... (vezi toată discuția)