avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodia copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodia copilului

Am o relatie de 6 Ani,de o luna Casatorita.Eu si Sotul suntem in Germania de 4 ani,avem un baietel de 1 An si 8 luni,de curand am aflat ca m-a inselat,mintind,s.a.Vreau sa divortez,imi e tare teama ca imi ia baietelul daca ma despart de el.ori cat ar fi nu pot,si nu vreau sa-i las copilul lui.El consuma alcool,este o pers mai rece,o persoana agresiva,Am fost lovita de el,jignita si multe altele,s.a
Nici el,nici eu nu avem o Casa pe numele nostru,Parinti mei are Casa si mar ajuta ori de cate ori e nevoie,pe cand la el nimeni nu il sprijina din cauza comportamentul sau.A'si baga divort din mai multe probleme care sa strans,nu mai vreau o pers ca el.Varsta de noi este de 10 Ani.Eu am 24 si el 34.intrebare:Ce sanse are sa imi ia copilul?
Cel mai recent răspuns: Pisoi1993 , utilizator 00:30, 22 August 2017
Buna ziua,

Daca ati locuit in Germania in ultimii 4 ani si sunteti inca in Germania toti, in mod normal ar trebui sa formulati actiune de divort in Germania. Instanta va decide care dintre parinti este cel mai in masura sa aiba grija de minori (trebuie sa aiba loc de munca, locuinta stabila, venituri licite stabile).
Ok multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort atunci cand exista copil catalin251 catalin251 am si eu o intrebare daca se poate sa ma lamuriti putin. am o verisoara care vrea sa se desparta de sotul ei dupa 4 ani de casatorie pentru ca nu mai ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un avocat specializat in divort Marina012 Marina012 Buna ziua Din pacate am ajuns in punctul in care divortul este ultima solutie Am un sot care a devenit dependent de alcool si extrem de agresiv verbal Ma ... (vezi toată discuția)
Custodie minor szeretnifogsz szeretnifogsz Am un baietel de 3 ani jumate si lam inselat pe sotul meu care la randul lui ma filmat si are martori si proba respectivă. Vrea sa imi ia copilul. Mentionez ... (vezi toată discuția)