avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recuperare zi libera / concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recuperare zi libera / concediu de odihna

daca in ziua care s-a dat liber ex.14 aug.2017 s-a pus recuperarea in 19 aug.,am dreptul sa-mi iau o zi de concediu de odihna in 19 august?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:51, 21 August 2017
Aveti dreptul , dar ca sa nu fi recuperat acea zi trebuia ca in data de 14.08 sa fi avut cerere de CO.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare zi decretată libera Jafa Jafa Lucrez la buget iar in ziua decretată libera adica pe 14.08.2017 am fost liber după serviciu.Intrebare : trebuie sa recuperez ziua respectiva prin prestarea ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata Clara ioana Clara ioana Buna ziua! Am Si eu cateva întrebări,VA rog ,si nu reușesc sa găsesc soluții,iar timpul trece...sunt în concediu fără plata pana în data de 31 AUGUST ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna gravida luminita29 luminita29 Buna ziua Va expun urmatoarea situatie si as dori sa stiu legal cum se procedeaza: O angajata are dreptul intr-un an de zile la 25 zile concediu odihna. in ... (vezi toată discuția)