avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu fara plata
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu fara plata

Buna ziua! Am Si eu cateva întrebări,VA rog ,si nu reușesc sa găsesc soluții,iar timpul trece...sunt în concediu fără plata pana în data de 31 AUGUST 2017,LUCREZ în invatamatul preșcolar,titular.Am născut pe 14 August 2017,in Franta...cum procedez mai departe..vreau sa îmi păstrez postul ( ar trebui sa încep cu data de 1 septembrie..ce acte trebuie duse la unitate? Directorul unității spune ca trebuie sa aduc concediu medical in cepand cu 14 Aug...eu de unde sa aduc dacă nu am fost în tara în aceasta perioada Si nici nu am născut în România? VA Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 August 2017
Clara ioana, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:37, 19 August 2017
Daca sunteti in CFP pana in 31.08, nu vad rostul concediului medical din data de 14.08.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara salar ileanaturti ileanaturti Am avut un salariat in luna iulie, august si septembrie in concediu fara plata, la data de 4 octombrie vine si-mi aduce concediul medical pe lunile aug si ... (vezi toată discuția)
Directorul a uitat sa imi suspende cim pe perioada determinata ana1982 ana1982 Lucrand in invatamant ca suplinitoare, am avut cim pe perioada determinata( 1 sept -31 aug). Am ramas insarcinata si am nascut la sfarsit de septembrie ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata in invatamantul preuniversitar. decizie de suspendare cim OanaAlexa OanaAlexa Sunt cadru didactic si am 13 ani vechime in invatamant. Am depus cerere de concediu fara plata la scoala la care sunt titulara pe 23 august in format ... (vezi toată discuția)