avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificari Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificari Revisal

Buna ziua
am intels ca ar fi survenit anumite modificari privin inreigstrarea in revisal a unor modificari contractuale (privind schimbarea de functie , a salariului,normei), nu se mai pot face aceste modificari in 20 zile lucratoare, cum era prevazut anterior?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:35, 22 August 2017
Reiterez raspunsul dat anterior :

Orice modificare a elementelor prevăzute la art. 3 alin. (2) lit. a), d)-l) din HG 500/2011 se transmite în registru în termenul prevăzut la art. 17 alin. (5) din Legea nr. 53/2003 ( anterior producerii modificarii).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari contract-transmitere revisal Cislariu_Gica Cislariu_Gica Buna ziua. Conform OUG 53/2017, actele ad de modificare CIM trebuie intocmite inainte de data de la care produce efecte. Cum ramane insa cu termenul de ... (vezi toată discuția)
Oug 53/2017 Tania  D Tania D 3. La articolul 17, alineatul (5) se modifică şi va avea următorul cuprins: „(5) Orice modificare a unuia dintre elementele prevăzute la alin. (3) în ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, care este termenul de transmitere in revisal a modificarii ... marcucarolina marcucarolina Buna ziua, care este termenul de transmitere in revisal a modificarii salariului minim pe economie? Va multumesc! (vezi toată discuția)