avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Program de lucru inegal, grafic de pontaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Program de lucru inegal, grafic de pontaj

Buna ziua

Daca am un contract de munca de 4 ore pe zi/ 20 ore pe saptamana iar programul de munca este inegal salariatul poate lucre si evidentia in pontaj cate 3 ore pe zi de luni pana vineri iar sambata 2 ore si duminica cate 3 ore?pentru a iesi cele 20 ore pe saptamana?practic ar fi un grafic in care in ziua respectiva ar lucra 2 ore poate de la 8 la 10 sau de la 15 la 17 iar in weekend 2 si 3 ore a fel ora de incepere si de terminare sa difere?vreau sa stiu daca acelui contract mai sus mentionat ii pot atasa un grafic lunar in felul asta.Multumesc
Cel mai recent răspuns: crin84 , utilizator 15:07, 22 August 2017
Aceasta intrebare este foarte pertinenta si o adresez si eu : cum evidentiem in pontaj un program partial si inegal de lucru ? Noi de exemplu avem un angajat cu part-time cu 2 ore, dar nu am specificat intervalul orar pentru ca acesta este inegal si flexibil. Uneori e nevoie sa vina si sta la munca 8 ore si nu mai vine restul saptamanii, Alteori vine 3 zile pe saptamana cate 2-3 ore in functie de cum avem nevoie de el. Per total la sf de luna isi face norma de 2ore* zile lucratoare, dar ce program de lucru ( impus de noua legislatie ) sa ii trec eu acum in contract ? E absurd, atata timp cat este un program inegal si flexibil sa ii stabilesc eu un orar predefinit . Cum credeti ca ar trebui procedat in cazul asta ? Chiar este un subiect sensibil pentru multi din cate observ.
Va multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Durata inegala de lucru monik monik buna ziua...ce inseamna mai exact durata inegala flexibila a timpului de lucru? o persoana care lucreaza part-time poate avea o durata inegala de ... (vezi toată discuția)
Program de lucru inegal și comprimat contracte part-time Pop Izabela Pop Izabela Bună ziua, În cazul contractelor de muncă part-time, se poate aplica programul de lucru comprimat și inegal? Spre exemplu, dacă la durata muncii e ... (vezi toată discuția)
Concediu medical în week-end Dorina71 Dorina71 Bună ziua!am lucrez la o firma unde este activitate 7 zile 7.,având doua zile libere în cursul săptămânii. Am lucrat luni și marți, miercuri și joi ... (vezi toată discuția)