Daca am un contract de munca de 4 ore pe zi/ 20 ore pe saptamana iar programul de munca este inegal salariatul poate lucre si evidentia in pontaj cate 3 ore pe zi de luni pana vineri iar sambata 2 ore si duminica cate 3 ore?pentru a iesi cele 20 ore pe saptamana?practic ar fi un grafic in care in ziua respectiva ar lucra 2 ore poate de la 8 la 10 sau de la 15 la 17 iar in weekend 2 si 3 ore a fel ora de incepere si de terminare sa difere?vreau sa stiu daca acelui contract mai sus mentionat ii pot atasa un grafic lunar in felul asta.Multumesc
Aceasta intrebare este foarte pertinenta si o adresez si eu : cum evidentiem in pontaj un program partial si inegal de lucru ? Noi de exemplu avem un angajat cu part-time cu 2 ore, dar nu am specificat intervalul orar pentru ca acesta este inegal si flexibil. Uneori e nevoie sa vina si sta la munca 8 ore si nu mai vine restul saptamanii, Alteori vine 3 zile pe saptamana cate 2-3 ore in functie de cum avem nevoie de el. Per total la sf de luna isi face norma de 2ore* zile lucratoare, dar ce program de lucru ( impus de noua legislatie ) sa ii trec eu acum in contract ? E absurd, atata timp cat este un program inegal si flexibil sa ii stabilesc eu un orar predefinit . Cum credeti ca ar trebui procedat in cazul asta ? Chiar este un subiect sensibil pentru multi din cate observ.
Va multumesc !