avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Modificări în avocatnet.ro Am relansat avocatnet.ro. Cum vi se pare?
Discuție deschisă în Modificări în avocatnet.ro

Am relansat avocatnet.ro. Cum vi se pare?

Bună ziua tuturor,

Astăzi am relansat avocatnet.ro – site-ul nostru are un design nou, este mai atractiv și mai usor de folosit și se încarcă mult mai mai repede.

Noua versiune poate fi accesată de pe orice dispozitiv (calculator, laptop, tabletă, telefon): design-ul se păstrează pe oricare dintre aceste dispozitive, vor exista doar mici adaptări în funcție de mărimea ecranului de pe care ne veți urmări.

Dincolo de înfățișarea îmbunătățită, ne-am dorit ca noua versiune să vină și cu o experiență de utilizare mai ușoară și mai plăcută pentru toți utilizatorii. În acest scop, am organizat mai bine informațiile în site, astfel încât să găsiți mai ușor conținutul care vă interesează atunci când aveți nevoie de el, indiferent că e vorba de articole produse de redacția avocatnet.ro sau discuțiile din forum ale comunității.

Punctez pe scurt câteva dintre noutăți:
- secțiunea de articole din meniu a fost redenumită Știri&Analize, iar în cadrul ei veți putea găsi toate categoriile de informații disponibile și până acum;
- secțiunea de Forum din meniu se numește acum Întrebări & Răspunsuri, iar utilizatorii și consultanții vor găsi direct în meniu cele mai importante funcționalități de care au nevoie pentru a urmări întrebările și răspunsurile personale;
- urmărirea articolelor și discuțiilor publicate în site este mult mai facilă, trecerea de la o pagină la alta se va face printr-o simplă derulare a paginii (scroll).

Lansarea de azi e doar un vârf de iceberg, căci în lunile următoare site-ul va cunoaște și alte îmbunătățiri și dezvoltări, menite să asigure funcționalități noi, utile comunității. În acest moment, unele facilități au fost puse pe o listă de rescriere, urmând să fie lansate între-o versiune nouă, așa că ne-ar ajuta foarte mult dacă ne-ați spune ce funcționalități (actuale/noi) credeți că vă sunt importante și necesare pentru a le putea dezvolta cu prioritate.

Evident, ca întotdeauna, așteptăm orice observații și sugestii de îmbunătățire pentru site - scopul nostru e să dezvoltăm un avocatnet.ro care să vă placă și să vă fie în continuare cel puțin la fel de util ca și până acum.

Și pentru că lansarea unei versiuni noi este un moment festiv pentru un site, dați-mi voie să mulțumesc public (și cu emoție) tuturor celor celor care au contribuit la creșterea frumoasă a acestui proiect unic în România. avocatnet.ro nu este și nu a fost niciodată despre o singură persoană. avocatnet.ro este rezultatul efortului comun, a zeci și sute de oameni care au pus umărul la construirea acestui loc pe internet care ajută zilnic sute de mii de români. Datorită acestor oameni, răspândiți în toate colțurile țării, România are astăzi un site care îi explică legislația, care îi spune, într-un limbaj pe care oricine poate să îl priceapă, cum să se descurce în hățișul zecilor și sutelor de reglementări și reguli care apar zi de zi. Într-o țară în care legile se schimbă mai des decât răsare soarele, iar ce știai azi nu se mai aplică mâine, un proiect ca avocatnet.ro e cel care face lumină. Ca și cum ți-ar aprinde cineva becul într-o încăpere tenebroasă, din care nu știi cum să ieși.

Nimic din ceea ce este și face astăzi avocatnet.ro nu ar fi fost posibil fără încrederea și sprijinul pe care ni le-au acordat în cei 16 ani de cînd existăm: cititorii care ne accesează zilnic, consultanții care dau răspunsuri la întrebările publicate în fiecare zi, moderatorii și administratorii din forum, abonații la serviciul premium fără de care nu am fi reușit să creștem atât de mult.

În numele meu și al colegilor mei, vă mulțumesc cu drag tuturor și sper să creștem în continuare împreună. România are nevoie de noi. :)

O zi frumoasă,
Roxana
Ultima modificare: Miercuri, 23 August 2017
pianistul, administrator
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
In sfarsit, am reusit sa gasesc raspunsul dvs.....
Foarte greu de urmarit daca ai primit un raspuns intr-o anumita discutie !
Notificarile primite acum sunt generatoare de spam pentru ca nu sunt tintite, ci sunt generale !
Aveti idee cate mail-uri imi ajung mie in noua varianta si niciunul dintre ele nu mai ajuta, nu ma instiinteaza/redirectioneaza catre discutiile care ma intereseaza ?
Acum vad ca exista doar posibilitatea abonarii la discutii individuale, nu si la o anumita categorie a forumului, respectiv, cum am mentionat, la "Asociatii de proprietari", in cazul meu !
Serios, chiar nu mai stiti cum functionau inainte notificarile....?
Acum in mail mie imi apare asa :
"Ai un răspuns nou într-o discuție urmărită din forumul avocatnet.ro."
"Vezi raspunsurile noi"

Si link-ul ma duce.....nu-stiu-unde si nicaieri !
Inainte aparea link fix pentru discutia urmarita !
Pur si simplu, acum intru pe forum doar sa vad daca s-a imbunatatit ceva pentru ca, efectiv, nu stiu cum as putea sa vad direct categoria care ma intereseaza, discutiile nou aparute si raspunsurile de acolo.....
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Imi pare rau ca v-a enervat raspunsul meu :).

Dincolo de nervi, insa, poate reusim sa gasim o cale de mijloc. Raspunsul dvs. imi spune ca varianta de acum nu e ok. Raspunsul a catorva mii de oameni, in ultimii 2 ani, ne-a spus ca varianta veche nu era ok.

Stiu, ne puteti acuza de multe, dar nu de faptul ca nu incercam sa venim cu solutii la problemele ridicate aici. O sa vedem exact ce gen de varianta ar putea impaca ambele probleme. Sper sa existe una :D
Comparatia dvs e cumva tendentioasa, dar, din pacate, neconstructiva....
N-am facut decat sa va semnalez un aspect care inainte era bun si eficient si care acum nu mai exista.
E posibil sa nu vorbim de acelasi lucru pentru ca altfel nu-mi explic cum cele cateva mii de useri sunt acum multumiti ca gasesc mult mai greu ceea ce cauta, iar notificarile primite pe mail nu sunt relevante.
Daca as putea sa va arat un print-screen cum arata acum notificarile care-mi vin mie pe mail poate s-ar lamuri acest aspect.
Alin Popescu a scris:

Actualizare platforma avocatnet.ro:
- in aceasta dimineața s-a rezolvat și problema notificării pentru cookie-uri, care nu se închidea în Mozilla Firefox.

Mulțumim.

Buna ziua,
In urma unei interventii in service, mi s-a reinstalat softul pe telefonul mobil si iar a aparut aceasta problema pe telefon. Pe laptop functioneaza. Multumesc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
@Daniel4x4: nu stiu ce comparatie e tendentioasa, dar va spun perspectiva mea. In ultimii ani, am primit multe emailuri agresive, care ne acuzau ca umplem oamenilor casuta de email cu mailuri legate de forumurile urmarite. Am identificat problema ca fiind trimiterea unor alerte legate de forumuri (nu cele legate de discutiile urmarite). Oamenii se abonau la forumuri si apoi erau deranjati de faptul ca primesc multe emailuri.

O sa modificam actualul sistem, in asa fel incat sa se trimita alertele ref la discutii urmarite o data pe ora (astfel, o sa se reduca substantial numarul de notificari). O sa vedem cum integram si alertele de forum acolo.

Trebuie sa intelegeti ca, pe internet, fiecare dintre noi are un computer / telefon / dispozivit cu care interactioneaza. E de inteles deci de ce, in contextul asta, perspectiva personala sa para mult mai importanta decat orice perspectiva generala asupra lucrurilor. Noi, insa, trebuie sa gasim compromisul care rezolva mai multe probleme deodata. De aceea e mai complicat. Altfel, daca am putea face personalizarea suprema, sa primeasca cineva exact ce-si doreste, sa existe milioane de variante ale aceluiasi serviciu etc etc, am face-o. Doar ca nu e viabil, economic vorbind, si nici tehnic vorbind.

Asa ca facem tot ce putem. Este principiul de baza pe care ne-am bazat in toti anii astia dezvoltarea platformei.

Alte discuții în legătură

Modificare versiune de mobil a avocatnet.ro Alin Popescu Alin Popescu Buna ziua, Astazi am lansat o noua versiune de mobil a siteului. Noutatile sunt urmatoarele: - este posibila editarea mesajelor scrise de utilizatori, timp ... (vezi toată discuția)
Modificari 8 iunie 2010 Alin Popescu Alin Popescu Incepand din aceasta seara, profilul de utilizator Avocatnet.ro a suferit niste mici modificari. Astfel, in locul listingului de mesaje scrise in forum pe care ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru noii utilizatori. cum functioneaza avocatnet.ro? Alin Popescu Alin Popescu Va invitam sa colaborati la constructia unei baze de date cu intrebari si raspunsuri cu privire la facilitatile Avocatnet.ro. Spre exemplu: titlu ... (vezi toată discuția)